Medimagazin logo

Sağlık Müdürü TUS'u kazanınca istifa etti

Yalova Sağlık İl Müdürü Hulusi Satılmışoğlu, Tıpta Uzmanlık Sınavı'nı kazanınca istifa etti
Sağlık Müdürü TUS'u kazanınca istifa etti
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Yalova Sağlık İl Müdürü Hulusi Satılmışoğlu, Tıpta Uzmanlık Sınavı'nı kazanınca istifa etti

İl Sağlık Müdürü Hulusi Satılmışoğlu, 2005 Eylül TUS sınavında Abant İzzet Baysal Üniversitesi Düzce Tıp Fakültesi Kardiyoloji Anabilim Dalı'nı kazanınca görevinden istifa etti. Satılmışoğlu, "Uzmanlık çalışmalarım 5 yıl sürecek. Bu süre içerisinde bir hayli yoğun olacağım. Görevlerin aksamaması için istifa ettim. Benden boşalan makama yeni bir tayin yapılana kadar Dr. Recep Aksoy vekalet edecek. Görevim süresince fedakarca çalışmalarıyla yanımda olan tüm sağlık camiasına teşekkür ediyorum" dedi.
sağlık
müdürü
tus'u
kazanınca
istifa
etti
Yorum (6)
aydin sinal
Sayin Ünlü büyük bir ilac firmasinin orta anadolu ilac dagitim sefi akrabamla konusurken,ben"almanyada kongrelerde ilac firmalari artik kagit-kalem bile vermiyorlar"demistim,Oda bana"aman agbi biz burada yeni tayinlere ev düzüyoruz,aylik benzin kuponu,kis lastigi,kongre masraflari..bunlarda cabasi"demisti.Siz "bu konu yillardir hep konusulur,ama varmidir bilinmez"diyorsunuz.Ben Frankfurta anestesi kongreye Türkiyeden gelen bir grupla konusuyordum,Mariotte otelde kaldiklarini söylediler,bende"demekki Türkiyede iyi kazaniyorsunuz,orda gecelik 300 euro"demistim,onlarda"yok be agbi bütün masraflar ilac sirketlerinden demislerdi.bu iki misal kafidir herhalde
0
Cevapla
Doktor Mücahit
Derinlemesine düşünüldüğünde çok önemli ve geniş kapsamlı bir konu.Konuyu gündeme getirdiğiniz için teşekkürler. Bir ilaç mümessili jinekoloji kongresinde kongre düzenleme kuruluna yüklü miktar (1 trilyona yakın) bağış yapıldığını söylemişti. Küçük miktarlı yada büyük miktarlı tüm kirli alışverişlerin kesilmesi gerekir. Tıbbi hizmetler ve Türk bilimi şaibeli duruma sokulmamalı.Eğer bu konuda temizlik operasyonu düşünülüyorsa kongrelerden başlanmalı. Kongrelerin Antalyada değil de Ankara, İstanbul, İzmir, Kayseri, Samsun, Trabzon, Konya gibi ... illerde ve ciddi, bilimsel içeriklerle yapılması gerekir. İlaç firmalarına gebe ve çirkin diyaloglarla olan kongrelerin hali ortada, içler acısı. Eğer ilaç firmaları ile olan kirli diyaloglar kesilirse, menfaat için dernek faaliyetlerine soyunan meslektaşlar bu işle ilgilenmeyeceklerdir.
0
Cevapla
vatansever
Zamanında alan aldı yiyen yedi...ceremesini biz yeniler çekiyoruz...
0
Cevapla
İsa ASLIYÜCE
Hocam bu konu VALİ Dizisinde işlenmişti.Harikada anlatılmıştı.Anlatılan konuyu tekrar tekrar işlemek ne kadar yaptırımı olurki.Hatırlamak babında ise bilmeyen yok.
0
Cevapla
op dr
bu aydin sinal in her konuda bir tanıdığı ve başından geçen birolayı var . Kardeşim birinede yorum yapmadan rahat edemiyormusun ? nereden bulursun bu Türk filmi senaryolarını?
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir