Medimagazin logo

Hastasının silah çektiği hamile doktor düşük yaptı

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi Devlet Hastanesi acilinde, muayene olmak isteyen bir hastanın doktora silah çekip 2 sağlık personelini darp ettiği gecenin yankıları devam ediyor
Hastasının silah çektiği hamile doktor düşük yaptı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Zonguldak'ın Ereğli İlçesi Devlet Hastanesi acilinde, muayene olmak isteyen bir hastanın doktora silah çekip 2 sağlık personelini darp ettiği gecenin yankıları devam ediyor.


Devlet Hastanesi acil servisinde, olayın yaşandığı gece görevli olan hamile doktor E.Ş, dün gece düşük yaparak bebeğini kaybetti.

5 Kasım gecesi yaşanan olayda, muayene olmak için acil servise gelen C.E, sağlık memuru K.A. ve hemşire B.M.'yi darp edip, acil serviste görevli doktor K.Ş.'ye de silah çekip hastaneden kaçarak kısa sürede polisler tarafından yakalanmıştı.


Olayın yaşandığı anda, hastane acil servisinde görevli olan hamile doktor E.Ş.'nin de, yaşanan olayların etkisinde kaldığı açıklanmıştı. Doktor E.Ş.'nin, dün gece düşük yaparak bebeğini kaybettiği kaydedildi.

İHA
hastasının
silah
çektiği
hamile
doktor
düşük
yaptı
Yorum (2)
fiyakali otuzsekiz
Sayın hocam bizi ne kadar çok düşündüğünüzü anlıyorum. Ama bahsettiğiniz diğer güncel konuları yan dal eğitimi alırkende yapmak mümkün değilmidir sizce? 5 yıllık eğitimi 4 senede vermek asıl maharet ,ama başka düşünceleri olan insanlar için 10 sene bile az gelir asitanlara. Lütfen bu kafamızı değiştirelim ve çağa ayak uyduralım, siyasete girmeyelim. Teşekkürler.
0
Cevapla
mehmet aslan
sevgili hocam, ya siz ne anlatıyorsunuz, bitek zeki siz misiniz. Siz 4 yılda da aynısını 5 yılda da aynısını veriyorsunuz. Aaslında siz kendinize hamal arıyorsunuz.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir