Medimagazin logo

Cevahir’in montunda da barut izleri bulundu

Silahlı saldırı sonucu öldürülen Prof. Dr. Necip Göksel Kalaycı’nın katil zanlısı Yusuf Cevahir’in yakalandığı sırada üzerindeki montun her iki kolunda da barut izleri bulundu
Cevahir’in montunda da barut izleri bulundu
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Silahlı saldırı sonucu öldürülen Prof. Dr. Necip Göksel Kalaycı’nın katil zanlısı Yusuf Cevahir’in yakalandığı sırada üzerindeki montun her iki kolunda da barut izleri bulundu.

Dört görgü tanığı tarafından teşhis edilmesine rağmen cinayeti işlemediğini öne süren Yusuf Cevahir’in sahibi olduğu lunaparkta bulunan mermilerde de olayda kullanılan ve hálá bulunamayan silaha ait tırnak izleri tespit edilmişti. Polis yetkilileri, olayda kullanılan silahın bulunmamasına rağmen mermilerdeki tırnak izleri ile montta tespit edilen barut izlerinin çok önemli deliller olduğunu belirttiler. İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi otoparkında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Göğüs Cerrahisi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Göksel Kalaycı’nın katil zanlısı olarak Yusuf Cevahir ile kendisine yardımcı olduğu gerekçesiyle de Hasan Kokoğlu tutuklanarak cezaevine koyulmuştu.

Hürriyet
cevahir&#8217
in
montunda
da
barut
izleri
bulundu
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir