Medimagazin logo

Ramazan Akdağ taburcu edildi

Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nihat Tosun, Sağlık Bakanı Recep Akdağ’ın oğlu Ramazan Akdağ’ın, babasının isteğiyle dün gece taburcu edildiğini, sağlık durumunun iyi olduğunu ve hastaneden yürüyerek çıktığını bildirdi
Ramazan Akdağ taburcu edildi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nihat Tosun, Sağlık Bakanı Recep Akdağ’ın oğlu Ramazan Akdağ’ın, babasının isteğiyle dün gece taburcu edildiğini, sağlık durumunun iyi olduğunu ve hastaneden yürüyerek çıktığını bildirdi.

Prof. Dr. Tosun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ramazan Akdağ’ın, evlerinde banyo ile oda arasında düştüğünü, hastaneye şuuru kapalı getirildiğini hatırlattı.

Ramazan Akdağ’ın, şuurunun ertesi gün açılmaya başladığını belirten Tosun, Akdağ’ın, ayrıca düşme nedeniyle alnında ve sol kalçasında hafif ezikler olduğunu anlattı.

Prof. Tosun, uygulanan tedavinin ardından Akdağ’a yapılan tüm tetkik sonuçlarının normal olduğunu bildirdi. Ramazan Akdağ’a, ultrason, tomografi, EEG (beyin dalgaları kontrolü) gibi birçok tetkik yapıldığını anlatan Tosun, "Sonuçlar normal çıkınca Bakan beyin talimatıyla dün gece hastamızı taburcu ettik. Durumu gayet iyiydi, hastaneden yürüyerek ayrıldı" dedi.

Sağlık Bakanı Recep Akdağ’ın 17 yaşındaki oğlu Ramazan Akdağ, 19 Nisan’da evde tansiyon sorunu nedeniyle düşmüş ve bu düşme sonucu kafa travması nedeniyle Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınmıştı.

Milliyet

ramazan
akdağ
taburcu
edildi
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir