Medimagazin logo

Doktor Objektif Fotoğraf Yarışması 14 Martta açılıyor

Nobel İlaç'ın bu yıl ikincisini "Ağrıya Son Fotoğrafa Devam" temasıyla düzenlediği 'Doktor Objektif Fotoğraf Yarışması' sergisi 14 Mart Tıp Bayramı'nda açılıyor
Doktor Objektif Fotoğraf Yarışması 14 Martta açılıyor
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Nobel İlaç'ın bu yıl ikincisini "Ağrıya Son Fotoğrafa Devam" temasıyla düzenlediği 'Doktor Objektif Fotoğraf Yarışması' sergisi 14 Mart Tıp Bayramı'nda açılıyor.
Nobel İlaç'ın bu yıl ikincisini düzenlediği yarışma geçtiğimiz günlerde toplanan jüri değerlendirmesinin ardından sonuçlandı.

Ara Güler, İzzet Keribar, Haluk Çobanoğlu, Erdal Yazıcı, Gölnur Sözmen, Nadir Ede ve Hasan Şenyüksel'den oluşan jüri, yaklaşık 2 bin 500 fotoğraf arasından yaptıkları seçimle; 1 birinci, 3 mansiyon ve 2 özel ödülün de içinde olduğu 29 fotoğrafı belirleyerek yarışma sergisini oluşturdu. Sergi, 14 Mart Tıp Bayramı'nda Fotografevi Koç Allianz Galerisi'nde yapılacak ödül töreni ve kokteyl ile açılacak ve 31 Mart'a kadar görülebilecek.
Doktor Objektif Fotoğraf Yarışması, doktorların fotoğrafa olan bu ilgisinden yola çıkarak Nobel İlaç, Fotoğrafevi ve Epson'un işbirliği ile düzenleniyor.

Geçen yıl ilki düzenlenen Doktor Objektif Fotoğraf Yarışması'nın ikincisi de doktorlar arasında büyük ilgi ile karşılandı. "Ağrıya Son Fotoğrafa Devam" temasıyla düzenlenen Doktor Objektif 2 Fotoğraf Yarışması; yoğun iş hayatı içindeki doktorlara bir nefes alma ve fotoğrafın evrensel diliyle kendilerini ifade etme imkanı sunuyor.

Yarışmada dereceye girenler para ödüllerinin yanında Epson'un projektör, scanner ve yazıcılarına da sahip olacak. Özel ödüle layık görülenler ise Ara Güler ve İzzet Keribar'ın imzalı birer fotoğraf albümüne sahip olacak. Sergide yer alan fotoğraflar 20 bin adet basılacak bir katalogda toplanarak sergi süresince Fotografevi'nde ve daha sonrasında da Nobel İlaç tarafından doktorlara dağıtılacak. Böylece sergide yer alan kareler geleceğe kalacak birer belge halini alacak.


İHA
doktor
objektif
fotoğraf
yarışması
14
martta
açılıyor
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir