Medimagazin logo

Muğla'ya ikinci hastane

SSK Muğla Hastanesi olarak hizmet verirken, Sağlık Bakanlığı'na devredilen Menteşe Devlet Hastanesi baştan sona yenileniyor
Muğla'ya ikinci hastane
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
SSK Muğla Hastanesi olarak hizmet verirken, Sağlık Bakanlığı'na devredilen Menteşe Devlet Hastanesi baştan sona yenileniyor.

Devlet-vatandaş işbirliği ile prefabrik kliniğe Çocuk Servisi ve özel odalar yaptırılırken, ameliyathaneler de tamamen yeniden düzenlendi.
Menteşe Devlet Hastanesi'nde 10 Haziran'da cerrahi servisinde başlayan çalışmaların yüzde 70'i tamamlanırken, 3 milyon YTL'lik ödenekle, çamaşırhane tamamen yenilendi ve hizmete açıldı. Menteşe Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. İbrahim Özman, "Önümüzdeki hafta içinde de yemekhane tamamen yenilenecek ve hizmete açılacak. Cerrahi servisimizde de tadilat bitmek üzere. Ekim ayının sonlarına doğru özel hastaneler gibi hizmet vermeye başlayacağız. Cerrahi servisindeki hastalarımızın kaldığı odalar 2-3 kişilik, içinde tuvalet, banyo, hemşire çağrı sistemi, medikal gaz sistemi bulunuyor. Ayrıca her odaya internet bağlantısı kurulabilecek şekilde kablolar çekildi" dedi. Menteşe Devlet Hastanesi Başhekimi İbrahim Özman, Cerrahi servisin tadilatının tamamlanmasından sonra sıranın arıtmaya geldiğini belirterek, "Arıtma için gelen 4.5 milyon YTL'lik ödeneğimiz hazır bekliyor. İşin ihale aşaması devam ediyor" dedi.

İHA
muğla'ya
ikinci
hastane
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir