Medimagazin logo

Hasta numarası yaparak doktor odasındaki eşyaları çaldı

GEBZE'de hasta numarası yapıp sırada bekleyenlerin önüne geçerek acil servise giren 40 yaşındaki Selim Demirkaya, yoğunluktan yararlanarak girdiği doktor odasındaki dizüstü bilgisayarını çalarken bir doktora yakalandı
Hasta numarası yaparak doktor odasındaki eşyaları çaldı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
GEBZE'de hasta numarası yapıp sırada bekleyenlerin önüne geçerek acil servise giren 40 yaşındaki Selim Demirkaya, yoğunluktan yararlanarak girdiği doktor odasındaki dizüstü bilgisayarını çalarken bir doktora yakalandı. Acil servisten hızla kaçan Demirkaya, 200 metre ileride hastane polisi ve güvenlik görevlileri tarafından yakalandı.


Hırsızlıktan sabıkalı Selim Demirkaya dün, saat 21.00 sıralarında Gebze Devlet Hastanesi Acil Servisi’nde acil hasta numarası yaparak kapıda bekleyen diğer hastalardan izin alarak girdi. Selim Demirkaya, 3 doktorun görev yaptığı acil servisteki yoğunluktan faydalanarak servisin arka tarafından bulunan doktor odasına yöneldi. Doktor odasını karıştıran Demirkaya, acil serviste görevli Dr. Saim Eraslan’a ait dizüstü bilgisayarı sırtına vurup götürmeye koyuldu. Bu sırada doktor odasına yönelen acil serviste görevli Dr. Hakan Cansever, bilgisayarı götürmeye çalışan Demirkaya’yı kıskıvrak yakalandı. Şaşkına dönen Demirkaya, bilgisayarı bırakıp, acil servisten kaçmaya başladı.

Doktorun, “Polis, hırsız var'' diye bağırması üzerine hastane polisi ile hastanenin güvenlik görevlisi Hüseyin Çırak hırsızın arkasından koşmaya başladı. 200 metre kaçabilen Demirkaya, hastane polisleri ve güvenlikçisi tarafından yakalandı.


Hastanenin polis noktasında ifadesi alınan Demirkaya, bilgisayarı satmak için çalmaya kalkıştığını söyledi. Suçüstü yakalanan Demirkaya, ifadesinin ardından bilgisayarını çaldığı doktor tarafından kontrolden geçirildikten sonra hastane polisi tarafından Gebze Cumhuriyet Polis Merkezi Amirliği’ne teslim edildi.


Acil Servis güvenlik görevlisi Hüseyin Çırak, acil hırsızı Selim Demirkaya’nın acil hasta numarası yaparak acil servise girdiğini belirterek, “Sırada bekleyen diğer hastalara, ağır hasta numara yapıp hiç sıra beklemeden içeri girdi. Acil servis yoğun olduğu için doktor odasına girmesi kimsenin dikkatini çekmedi'' diye konuştu.

Bu arada acil serviste daha önce de birkaç kez cep telefonu ve çeşitli eşyaların çalındığı belirtildi.

Milliyet
hasta
numarası
yaparak
doktor
odasındaki
eşyaları
çaldı
Yorum (6)
erkan erol
kısa zaman öncesine kadar part time (dışarıda çalıştığım için ancakhastanede yaptığım iş fulltime çalışan bir arkadaş ile aynı)çalıştığım için en az 1000 tl döner sermayemden kesiliyordu.maalesef sistem böyle işliyor bir karar alınıyor ve biz kuzukuzu uyuyoruz,hiç kimsede hakkını arayamıyor.
0
Cevapla
cemalettin Tunçkaya
Dr harici kalan kişiler sanki hep insnalık için çalışıyor dr lara para için mi çalışıyor!!!Restoranlar aç kişilere bedava yemek veriyorlar,konfeksiyoncular bedava kıyafet dağıtıyor,holdingler işcilere kat be kat yüksek ücret ödüyormuş gibi..Herkes para için çalışıyor dr lar para+ insalık için çalışıyorlar.
0
Cevapla
dr.hasan
bizi hipokrat yemini ile kandırmaya çalışıyorlar.. diyanete sormak lazım: hipokrat müslüman -mümin değil. bu adam adına yapılan yemin ne kadar geçerlidir. ayrıca yemini bozunca hüküm nedir?
0
Cevapla
Kemal Günaydın
Bence süper bir öneri olmuş. Umarım bakanlık dikkate alır. En önemlisi maaşın bürokrat maaşına endekslenmesi...
0
Cevapla
drkimbıl
hipokrat kim? peygamber mi? uğraşmayın ,hedef yapmayın artık bizleri.çalmadan, hayali işler yapmadan,bankamatik memuru olmadan,yandaşlık yalakalık yapmadan,soymadan,peşkeş çekmeden,herkesin gözü önünde mesai sonrası dinlenmesinden fedakarlık yaparak ve yine çalışarak kazanmaya çalışanlara dil uzatmayın artık....
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir