Medimagazin logo

Polise Adli Tıp konferansı

Samsun Emniyet Müdürlüğü merkez teşkilatı ile ilçelerde görevli personele 'Adli Tıp' konulu konferans düzenlendi
Polise Adli Tıp konferansı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Samsun Emniyet Müdürlüğü merkez teşkilatı ile ilçelerde görevli personele 'Adli Tıp' konulu konferans düzenlendi.


Samsun Polis Evi'nde düzenlenen konferansa Samsun Emniyet Müdürü Mustafa İlhan, emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri, polis merkezi amirleri ile 101'i il merkezinde 35'i ilçelerde görevli toplam 136 polis memuru katıldı.

Konferansın açılış konuşmasını yapan Samsun Emniyet Müdürü Mustafa İlhan, Adli Tıp'ın kılı kırk yararak adaletin tecil ettiğini belirterek, bu tür konferansların emniyet teşkilatına yararlı olduğunu söyledi.

Konferansa konuşmacı olarak katılan Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Adli Tıp Anabilim Dalı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ahmet Turla, Adli tıp ve Adli Bilimler'in dünyada ne gibi teknikler kullandığını, polislerin görev yaparken en çok karşılarına çıkacak sorunlar hakkında bilgi verdi.


İHA
polise
adli
tıp
konferansı
Yorum (6)
aydin sinal
yazinizdan anladigim kadariyla damar cerrahisinin öncülerinden,nobel ödüllü fransiz dr.alexis carrel den cok etkilenmisiniz,sanirim benim generasyonumdasiniz,ben 1972 veya 73 de olacak ortapedide stajyer ögrenciyken prof.ridvan ege hocamiz(gercekten hocaydi) "Insan denen Mechul" lü okuyanlar el kaldirsin demisti bir ben kaldirdim,marksis-materyalist bir felsefem olmasi sebebiyle etkilenmemistim,ama okumustum,Ridvan hoca "aferin"cekmis ve bize kitabi,alexi carreli anlatmisti,sonralari bu kitap cok meshur oldu.Demekki sizide cok etkilemis neyseki faydali bir etki olmus,selamlar
0
Cevapla
BG
Keşke böyle bişey yapmasaydınız Mesela bir hukuk Profofesörunün bir tıp kitabını Türkçeye çevirmesi ne kadar doğruysa sizin meal Yazmanız ondan daha abes bir iş olmuş. Ilmi kimliğinize saygım sonsuz. Bir vatandaş anayasayı okuyarak resmi işlerini Yapamaz. Kanunlara, tüzüklere, yönetmelikler ' e Uymak zorundadır. Anayasa Kur'an ı Kerim, kanunlar hadisi şerifler, tüzük ve Yönetmelikler de yukarıda saydığınız ehli sünnet Alimler ve onların kitaplarıdır. Hiç bir yönetmelik kanuna hiçbir kanun yönetmeliğe Aykırı değildir. Anayasada çalışma işyeri açma hürriyeti vardır ama Kanunda belediyeden izin Alman gerekir der. Belediye de senden yönetmelikte olan bir sürü Prosedür ve evrak isteyebilir. Evrak istenmesi Anayasada yoktur ama anayasaya da aykırı değildir Tavsiyem siz siz olun meallerden din öğrenmeye Çalışmayın
1
Cevapla
meral ekim
S. Hocam Ana dilinizinde Arapça olması ve bir bilim adamı olmanız, üstelik kar değil yoksul çocuklara burs vererek toplumumuza hizmet etmeniz dolayısıyla yazdığınız kitap bizim için çok önemli. Ancak, nerede bulabiliriz, internet üzerinden temin edbilirmiyiz, hangi basımevinden kitabı sağlayabiliriz, bu konuda bilgi verirseniz sevinirim.İçten saygılarımı sunarım.
1
Cevapla
salimcaner
Turan Dursun un" Din Bu" ve Arif Tekin in "Kuran ın Kökeni" kitaplarını okumanızı öneririm.Kuran ın Tanrı dan gelmediğini ve bir derleme olduğunu ilahiyatçılar söylüyor.Saygılarımla.
0
Cevapla
Dr.Cevdett
Meali kitapyurdu.com sitesinden temin ettim. Anadili arapça olan, tıp bilimine vakıf birinin bakış açısıyla farklı bir gözle yazılmış, okumakta fayda var. Sadece mealden ziyade küçük bir tefsire benzemiş. Elinize sağlık.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir