Medimagazin logo

Sağlık ocağında yangın paniği

Rize'de 3. Nolu Sağlık Ocağı'nda çıkan yangın sağlık personeline ve hastalara korkulu anlar yaşattı
Sağlık ocağında yangın paniği
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Rize'de 3. Nolu Sağlık Ocağı'nda çıkan yangın sağlık personeline ve hastalara korkulu anlar yaşattı.


Edinilen bilgiye göre, Çarşı Mahallesi'nde bulunan 3. Nolu Sağlık Ocağı'nın kalorifer dairesinde öğlen saatlerinde yangın çıktı. Kalorifer dairesi bir anda alevler içerisinde kalırken, sağlık ocağında dumandan hasatlara ve personel zor anlar yaşadı. Personel ve hastalar tahliye edilirken, yangın Rize Belediyesi İtfaiyesi'nin müdahalesi sonucu söndürüldü. Dumandan etkilenen bazı hasta yakınlarına ayran içirildi.


Yangının, Sabri Delal ve Turan Delal isimli işçilerin oksijen kaynağıyla feul-oil tankında çalışma yaptıkları sırada tank içerisinde kalan yakıtın tutuşmasıyla çıktığı öğrenildi.

Oksijen kaynağıyla feul-oil tankını kesmek isterken yangın çıkmasına sebep olan Demirci ustası Sabri Delal, "Yangın söndürme tüpleri boşmuş. Yangın o yüzden çıktı. Biz yanımızda tüp bulunduruyorduk. Tüpler boş olmasaydı yangın çıkmazdı" dedi.


İHA
sağlık
ocağında
yangın
paniği
Yorum (1)
neco
sayın hocam özür dilerim ama hep yazı dizinizde hep aynı cümleler hep aynı kelimeler yeni bir şey yok. gerçekçi olun lütfen hemşirelik ne diğer tabip dışı çalışanların yeterli mesleki örgütleri yok ve bunun için yasal zeminde özendirilmiyor. ayrıca yetişen hemşirelerin artık branş üzerine yetişmesi lazım. öyle ortaya karışık hemşire olunca her işi yaptırıyorlar veya o hemşire görev ve yetkilerini bilmiyor. nizamiyeden yeni giren acemi er gibi dolanıp herkesi komutan sanıyor. problem hemşirelerin kendinde. daha memur olupta memurlukla ilgili haklarını bilmeyen binlerce hemşire var. enjeksiyon yapmayı öğrenmeden mezun olanlar var. var da var. bu ülke insanları ne zaman çöpçülüğü bir meslek olarak görür. küçümsemez herkese mesleğine mali durumuna bakamadan değer verir. işte o zaman vasıfsız işçi ile mühendisin değeri anlaşılır. şimdi bazıları okumuş insan ile okumamış insan bir olur mu? diyeceklerdir. e arkadaş herkes doktor olursa senin çöpünü kim toplayacak, sana ekmeği kim pişirecek. veya mühendisin çizimlerini kim uygulayacak. kısacası meslekler şu bu diye küçümsenmez ise işte o zaman sorun kalmayacaktır.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir