Medimagazin logo

ZKÜ Tıp Fakültesi Dekanı, Hacettepe'ye geri döndü

Zonguldak Karaelmas Üniversitesi (ZKÜ) Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gamze Mocan Kuzey, 3 yıllık görev süresinin dolması nedeniyle Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'ndeki görevine geri döndü
ZKÜ Tıp Fakültesi Dekanı, Hacettepe'ye geri döndü
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Zonguldak Karaelmas Üniversitesi (ZKÜ) Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gamze Mocan Kuzey, 3 yıllık görev süresinin dolması nedeniyle Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'ndeki görevine geri döndü.


Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığı'nda 3 yıllık görev süresinin dolması nedeniyle basın açıklaması yapan Prof. Dr. Gamze Mocan Kuzey, görev süresi boyunca destekte bulunanlara teşekkür etti.

Gamze Mocan Kuzey, "Göreve başladığımdan bu yana takdir edersiniz ki tıp fakültemiz her yönden büyük aşamalar kaydetmiştir. İlk kez Haziran 2006'da mezunlarını verecek olan tıp fakültesi, günümüzde ulusal ve uluslararası bilimsel çalışmaları, tıp eğitimi programlarıyla örnek bir fakülte konumuna gelmiştir ve Zonguldaklılar'ın onur duyacağı bir fakülteleri olmuştur. Fakültemiz öğretim üye ve elemanlarının gerek koruyucu hekimlik gerek tedavi edici hekimlik uygulamaları, verdikleri konferans ve eğitim toplantılarıyla yöre halkımıza başarılı katkılarının devamının olacağına içtenlikle inanmaktayım. Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde de bir hemşehriniz olarak her zaman elimden geldiği sürece her konuda yardımcınız olmaya hazırım" dedi.


Gamze Mocan Kuzey, 3 yılın karşılığında sadece bir "teşekkür" edilmesi nedeniyle biraz kırgın olduğunu kaydetti.

İHA
zkü
tıp
fakültesi
dekanı
hacettepe'ye
geri
döndü
Yorum (4)
ümit
teşekkürler... saygılar...
0
Cevapla
drovuz
güzel yazı, naddeleri not ettim bile, inşallah ihtiyaç duymayız
1
Cevapla
Janserey Batu
Teşekkür ederiz...
0
Cevapla
Celal HOŞ
Aydınlatıcı bilgilerinizden çok yararlandık. Ben çalıştığım Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Başhekim Yardımcılığı görevimi yaparken, kasten yaralama ve küfür olayına maruz kaldım.Saldırgan şahıs (T.İ.) ne yazık ki sağlık idareciliği yapmış bir tıp doktoru idi. Gerekçesi, olmayan bir bayana ait (eşi imiş) istirahat raporunu zorla onaylatmak istemesinden kaynaklanmıştır. Şahıs çalıştığı kurumdan disiplin cezası, Sulh Ceza Mahkemesinden de 3 ay hapis cezasına ve 1760 tl. adli para cezasına dönüştürülerek HAGB karar verilmiştir.Kişi hakkında ayrıca tazminat davası da açılmıştır.Ne var ki, bir bayan hakime bir duruşma sırasında daha hafif bir hakarette bulunmuş bir erkek avukat bir yılı aşkın hapis cezasına hüküm giymiş ve bilahere bu cezanın da HAGB karar verilmiştir.Bundan da anlaşılıyor ki "Sağlıkta şiddet yasaları" bir an önce çıkarılmalıdır. Ancak o zaman caydırıcı olur.
3
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir