Medimagazin logo

Diş hekiminin katil zanlısı yakalandı

Diş Doktoru Delil Bayraktaroğlu'nun öldürülmesi olayı ile ilgili bir kişi Ankara polisi tarafından yakalandı
Diş hekiminin katil zanlısı yakalandı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Diş Doktoru Delil Bayraktaroğlu'nun öldürülmesi olayı ile ilgili bir kişi Ankara polisi tarafından yakalandı.


Atatürk Orman Çiftliği arazisi içinde 17 Ağustos 2005 günü Diş Doktoru Delil Bayraktaroğlu kimliği belirsiz kişi veya kişilerce tabanca kurşunu ile öldürülmüş olarak bulunmuştu.

Polisin yaptığı çalışmada, Delil Bayraktaroğlu'nun kullanmış olduğu 06 DB 424 plakalı oto ile birlikte para ve kredi kartlarının da alınmış olduğu tespit edildi.


Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı çalışmalarda, Delil Bayraktaroğlu'na ait olan 06 DB 424 plakalı otomobilin değişik tarihlerde Balgat bölgesinde kapkaç olaylarına karıştığı tespit edildi. Bölgede yapılan aramalarda otomobil Balgat 100. yıl mahallesinde park halinde görülerek otomobili çalan kişilerin geri gelme ihtimaline karşı önlem alındı. Otomobile gelerek anahtarla açan Ömer D. isimli zanlıya önlem alan ekipler 'dur ihtarı' yaptı. Ancak zanlı 'dur' ihtarına uymayarak kaçmak isterken önlem alan polis otosuna çarpması sonucunda etkisiz hale getirildi.


Zanlının üzerinden bir adet ruhsatsız tabanca ile kendi fotoğrafı bulunan V.Ç. adına bir sürücü belgesi elde edildi. V.Ç. adına düzenlenen sürücü belgesinin çalınan kredi kartı ile yapılan alışverişlerde kullanıldığının tespit edilmesi üzerine V.Ç. isimli şüpheli de yakalanarak gözaltına alındı. Zanlı Ömer D.'nin sabıkalı olduğu ve cezaevinden 8 ay önce çıktığı belirlendi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
İHA
diş
hekiminin
katil
zanlısı
yakalandı
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir