Medimagazin logo

Sağlıkçılardan Emeğe Saygı Mitingi

Emek Platformu Ankara Bileşenleri, Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Yasa Tasarısı’nı, Sıhhiye Meydanı’nda düzenledikleri mitingle protesto etti
Sağlıkçılardan Emeğe Saygı Mitingi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Emek Platformu Ankara Bileşenleri, Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Yasa Tasarısı’nı, Sıhhiye Meydanı’nda düzenledikleri mitingle protesto etti.

Platformun dönem sözcüsü Naci Bayanlı, yaptığı konuşmada, işçi, memur ve emeklinin Meclis gündemindeki tasarı nedeniyle ciddi hak kayıplarıyla karşı karşıya olduğunu öne sürdü. SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı’nın tek çatı altında toplanmasını eleştiren Bayanlı, “Sosyal güvenlik kuruluşları, en kötü durumda olanın koşullarında eşitleniyor. ‘Sefalette eşitlik’ ilkesi getirilmek isteniyor.” dedi. Bayanlı, emeklilik yaşının 68, prim ödeme gün sayısının 9 bine çıkarılmasına da tepki gösterdi.

Zaman
sağlıkçılardan
emeğe
saygı
mitingi
Yorum (4)
salih demir
Sayın hocam! Yazınızın tıbbi bağlantısını bulamadım. Nette, bu tür yazılar yayınlayan yüzlerce site mevcut. Mesleki alanda öneri ve eleştiri yazılarınızı görmek bizleri mutlu edecektir. Saygılar..
0
Cevapla
kani mutlu
Bankalarin merkezlerinin ve Merkez Bankasi'nin Istanbul'a tasinmasi akla hemen depremi getiriyor. Acaba Istanbul depremi oldugunda bankalarin yonetim yerlerinin Istanbul'da olmasindan dolayi Turkiye'nin borsasi, piyasalari, para trafigi nasil etkilenecek? Kac gunde kendini duzeltip eski haline donecek? Banka bilgilerinin, hesap sahiplerinin vs. bulundugu bilgi islem merkezleri depremde ne kadar saglam kalacak? Bunlar vasat akil sahibi olan birisinin hemen aklina geliverenler. Hele bir de Marmara depreminde Istanbul'da olup Istanbul'u deprem gecesinden ertesi gune kadar an be an yasayan birisinin aklina gelenler. Cunku daha depremi yasamadan o hale gelmisse Istanbul, gercek depremde nasil olur dusuncesi bile cok kotu...
0
Cevapla
aydin sinal
Bildiginiz gibi Refik Halit Karay "Cankaya" kitabinda anlatir;Ankara yi kurmak icin bir yarisma acilir Alman sehircilik uzmani Prof.Jansen kazaniz ,ilk sorusunu Atatürkedir"yeni bir sehir kurmak icin milli iradeniz ne derece güclüdür?"Atatürk sinirlenir"biz cihana karsi zafer kazandik bir sehrimi kuramayacagiz?".Prof.Jansen planlarini yapar ise baslar,para vermezler,planlarini,parklari,yapilari hasili cikarci cevreler herseyi degistirirler.Atatürk bile prof.Jansene sonradan "siz hakliymisiniz ben bu yiyicilerle basedemedim "demisti.Rant olduktan sonra Türkiyede her sey tecavüze aciktir,Istanbul,ankara basta olmak üzere bütün sehirler artik sehirlesme kontrolundan cikmislardir,hic bir iktidar,belediye,sehircilik uzmanlari bu hengamenin üstesinden gelemezler,gecmis olsun.frankfurtan selamlar.
0
Cevapla
Mustafa Türk
Sayın Salih Demir'e, Mesleki pratik plarak olaylara bütüncül bakma vizyonuna en kolay sahip olacak hekim grubu sizsiniz. Bunu sağlayamadığımız için biz hekimler yıldızı sönen bir mesleğin üyeleri olduk. Garip gelse de İstanbul-Ankara ikişkisi Hekimler- Yargı mensupları grupları gibi alegoriler içerir. Fikir üretemeynler başkalarının fikirlerinin nesnesi olurlar!
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir