Medimagazin logo

Samsun'da şüpheli ölümler

Samsun Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi gören 2 bayan hastanın aynı gece hayatını kaybetmesi polisi harekete geçirdi
Samsun'da şüpheli ölümler
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Samsun Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi gören 2 bayan hastanın aynı gece hayatını kaybetmesi polisi harekete geçirdi.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu nüfusuna kayıtlı olan ve 3 gün önce şizofreni teşhisiyle Samsun Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi Açık Kadın Servisi'nde tedavi altına alınan Sevim İzzettin (37), gece saat 04.00 sıralarında kaldığı koğuşta kendini eşarpla ranzaya asarak intihar etti. Sevim İzzettin'in cesedini bulan hastane personeli, olayı polise bildirdi. İzzettin'in cesedi otopsi yapılmak üzere Samsun Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Aynı hastanenin Kapalı Kadın Servisi'nde tek kişilik odada kalan Ordu'nun Kumru İlçesi nüfusuna kayıtlı olan ve 5 gün önce şizofreni teşhisiyle tedavi altına alınan Elmas Çaya (55) da, hastane personeli tarafından sabah saat 06.15 sıralarında yerde ölü olarak bulundu. Elmas Çaya'nın cesedi otopsi yapılmak üzere Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Çaya'nın ölüm sebebinin otopsi sonucu belli olacağı öğrenildi.
Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı, her iki ölüm olayıyla ilgili soruşturma başlattı.

İHA
samsun'da
şüpheli
ölümler
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir