Medimagazin logo

Tayyip Erdoğan Düzce'de hastane açtı

Bir dizi açılış programına katılmak üzere Düzce'de bulunan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'ni hizmete açtı
Tayyip Erdoğan Düzce'de hastane açtı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Bir dizi açılış programına katılmak üzere Düzce'de bulunan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'ni hizmete açtı.


Düzce'de ilk olarak Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) yaptırdığı konutların anahtarlarını teslim eden ve ardından şehre doğalgaz verilmesi törenine katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan daha sonra Muncurlu Köyü'nde yaptırılan Atatürk Devlet Hastanesi'ne geçti.

İçişleri Bakanı Abdulkadir Aksu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler, Sağlık Bakanı Recep Akdağ ve il protokolü ile birlikte hastaneye gelen Erdoğan, "hayırlı olsun" dilekleri ile 150 yatak kapasiteli Atatürk Devlet Hastanesi'nin açılışını yaptı.


Erdoğan ve beraberindekiler daha sonra hastanenin yemekhanesine geçerek burada öğle yemeği yediler. Basın mensuplarının alınmadığı yemeğin ardından ise Erdoğan, hastaneyi gezerek yetkililerden bilgi aldı.

İHA
tayyip
erdoğan
düzce'de
hastane
açtı
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir