Medimagazin logo

Hastanede şehit polis adına oda hazırlandı

Diyarbakır'ın "Silvan Doktor Yusuf Azizoğlu Devlet Hastanesi"nde, görevi başında şehit edilen polis memuru Suat Hayri Dal'ın anısına oda düzenlendi
Hastanede şehit polis adına oda hazırlandı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Diyarbakır'ın "Silvan Doktor Yusuf Azizoğlu Devlet Hastanesi"nde, görevi başında şehit edilen polis memuru Suat Hayri Dal'ın anısına oda düzenlendi.


1996 yılında Silvan Devlet Hastanesi'nde görevi başında şehit edilen polis memuru Suat Hayri Dal'ın anısına, Silvan İlçe Emniyet Müdürü Kemal Şahin'in girişimleri sonucu Huzur Derneği ile esnaf ve polislerin katkısıyla 1 oda tertip edildi.

"Silvan Doktor Yusuf Azizoğlu Devlet Hastanesi" bahçesinde, şehit olan güvenlik güçlerinin anısına yapılan saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşı'nın ardından şehit polis Suat Hayri Dal'ın anısına hazırlanan odanın açılışına, İlçe Emniyet Müdürü Kemal Şahin'in yanı sıra Kaymakam Veysel Beyru, İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Albay Salih Açıkel, Belediye Başkan Vekili A. Baki Çeliktemel, Cumhuriyet Başsavcısı Alpaslan Tufan, hakimler, savcılar, kurum amirleri, polis ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Hakan Yıldız ve hastane personelinin de hazır bulunduğu törende oda, Emniyet İlçe Müdürü Kemal Şahin'in kurdeleyi kesmesiyle hizmete açıldı. Törende Kaymakam Beyru, Emniyet Müdürü Kemal Şahin ve Hastane Başhekimi Op. Dr. Hakan Yıldız birer konuşma yaptı. Emniyet Müdürü Kemal Şahin, bu tür girişimlerin her kesime örnek olmasını isterken, Başhekim Yıldız da, emniyet teşkilatının bu girişiminin kendilerini sevindirdiğini ifade ederek, teşekkür etti ve herkesin hastaneye yardımda bulunması gerektiğini söyledi.

İHA
hastanede
şehit
polis
adına
oda
hazırlandı
Yorum (1)
simge dal
Canım amcam senni kanın yerde kalmadı be amcaaaa şehitler ölmez vatan bölünmez Senin için varımm amcaa:) ruhun cennet olssun
4
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir