Medimagazin logo

İngiliz hasta, 'rehin' haberlerini yalanladı

Bodrum'da özel bir hastanede ameliyat olan İngiliz hasta kendisinin hastane ücretlerini ödemediği için rehin tutulduğu yönünde çıkan haberleri yeminli tercümanı aracılığı ile yalanladı
İngiliz hasta, 'rehin' haberlerini yalanladı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Bodrum'da özel bir hastanede ameliyat olan İngiliz hasta kendisinin hastane ücretlerini ödemediği için rehin tutulduğu yönünde çıkan haberleri yeminli tercümanı aracılığı ile yalanladı.

Geçtiğimiz günlerde bazı ulusal gazetelerde yer alan ''Özel Bodrum Hastanesi'nde yabancı bir hasta tedavi ücretini ödemediği gerekçesiyle rehin tutuldu'' haberleri, hastanın kendisi tarafından, yeminli tercümanı aracılığıyla yalanlandı.

İngiliz hasta Tracey West, yeminli tercümanı Şebnem Malas aracılığıyla yaptığı açıklamada, Özel Bodrum Hastanesi'nde tedavi ücretini ödemediği gerekçesiyle rehin tutulduğu haberlerini yalanladı.

Tracey West, tercümanı aracılığıyla Özel Bodrum Hastanesi'nde düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, ''Geçtiğimiz salı günü karnımda ağrı meydana geldi. Çarşamba günü bu ağrı dayanılmaz bir hal aldı. Bunun üzerine Gümbet'teki bir doktora gittim. Doktorlar, apandistimde bir sorun olduğunu söylediler. Bunun üzerine Özel Bodrum Hastanesi'ne getirildim'' dedi.

5 Nisan Çarşamba günü Özel Bodrum Hastanesi'ne getirildiğini ve kendisine ültrason yapıldığını belirten Tracey West, ''Ültrason sonucu bana, apandistim ve yumurtalıklarımda sorun olduğu söylendi. Ardından ameliyata alındım. Ameliyattan önce hastane yetkilileri bana ameliyatın maliyetinin 1000 paund civarında olduğunu, ancak bu rakamın 3 bin paunda kadar çıkabileceğini söylediler. Ameliyattan çıktıktan sonra 7 Nisan tarihinde hastaneden taburcu edildim'' diye konuştu.

Hastaneye, haberi yapan gazeteciyi çağırarak ''Hastanede rehin tutuluyorum'' açıklamasını yapmadığını iddia eden Tracey West, ''Odama bir basın mensubu geldi. Bana ''Ameliyat için istenen ücret çok değil mi?'' sorusunu yöneltti. Ben de, ''Bu ücret fazla'' dedim açıklamasında bulundu.

Özel Bodrum Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Operatör Doktor Abdullah Servet ise hastanın 5 Nisan tarihinde şiddetli karın ağrısıyla hastaneye başvurduğunu belirterek, yapılan tetkikler sonucu hastanın ameliyatla apandisti ve yumurtalığının alındığını söyledi.

Hastanın 7 Nisanda taburcu edildiğini söyleyen Servet, ''Hastamız hiçbir ücret ödemediği halde taburcu edilmiştir. Hastayı, rehin tutma gibi bir durum söz konusu değil'' diye konuştu.

Milliyet

i̇ngiliz
hasta
'rehin'
haberlerini
yalanladı
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir