Medimagazin logo

Ambulansta fuhuş iddiası Sağlık Müdürlüğünü harekete geçirdi

Ambulansta fuhuş iddiasının basına yansıması üzerine harekete geçen İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri, ambulansın bağlı bulunduğu şirkete baskın düzenledi
Ambulansta fuhuş iddiası Sağlık Müdürlüğünü harekete geçirdi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Ambulansta fuhuş iddiasının basına yansıması üzerine harekete geçen İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri, ambulansın bağlı bulunduğu şirkete baskın düzenledi.

Türkel Özel Ambulans Şirketi'nde çalışan şoförün, "anneannem hasta" diyerek ambulansı aldığı ortaya çıkarken, ekipler, ruhsatlandırmayla ilgili eksiklikleri bulunan şirkete süre verdi.


Edinilen bilgişye göre olay, Dolapdere'de polisin 'dur' ihtarına uymayan ambulansın yakalanmasının ardından ortaya çıkmıştı. Eminönü'nde durdurulan ambulansta bulunan 2'si bayan, 4 kişi, fuhuş yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınanlardan Volkan Karakoca'nın, Türkel Özel Ambulans Şirketi'nde şoför olarak çalıştığı ve "anneannem hasta" diyerek ambulansı aldığı ortaya çıktı.


Olayın basına yansımasının ardından harekete geçen İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri, Dolapdere'de bulunan Türkel Özel Ambulans Şirketi'ne akşam saatlerinde baskın düzenledi. Polis nezaretinde gerçekleştirilen baskın sırasında ekipler, binada inceleme yaparak, ruhsatları kontrol etti. Yapılan incelemeler sonucunda araç ruhsatlarında bazı eksiklikler olduğu görüldü ve tutanak tutuldu. İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri, ruhsatlandırılmayla ilgili eksikliklerin giderilmesi için şirket yetkililerine süre verdi. İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri, verilen süre sonunda eksikliklerin giderilmemesi halinde şirkete kapatma cezası uygulanacağını ifade etti.


Türkel Özel Ambulans Şirketi Müdürü Ali Karabulut, olayı duyduklarında şok yaşadıklarını söyledi. Volkan Karakoca'nın şirkette şoför olarak çalıştığını belirten Karabulut, "Ambulansı, 'anneannem hasta' diyerek almış. Bu, sadece bir kişinin yaptığı bir olay. Bizde 4 aydır çalışıyor. O elemanın işine son vereceğiz. Biz 20 yıldır var olan bir kuruluşuz" dedi.
Ekipler, gerekli tutanağı hazırladıktan sonra şirketten ayrıldı.


İHA
ambulansta
fuhuş
iddiası
sağlık
müdürlüğünü
harekete
geçirdi
Yorum (9)
İG.
Hocam her zamanki gibi gene bam teline dokundunuz. Benim de muayenehanem yok. Bakanlığın yaptıklarını artık gülerek (!)seyrediyorum. Sizin 20 G sonda müşkülünüz bani çocukluğuma götürdü. Mahallede mızıkçı bir arkadaşım vardı. Bilye oynarken bilyesini eline alır bir taşın arkasına koyardı. Artık gör de bilyeni dokundur dokundurabilirsen... Tabii arkasından kavgalar vs. Ancak arkadaşın ar damarı neyseki tamamen çatlamamıştı da "..bilyeni a, yuvarlanarak oraya gelsin kabul.." deyince oyun kurallarına uyardı. Bu muziplik de benden kabul buyrula. Hürmetlerimle.Kaleminize sağlık.
0
Cevapla
akaraman
25 Yıllık hekimim.Bu ulvi mesleğin hiç bir zaman bu kadar aşağılandığını görmedim.Benim de muayahanem yok.Ancak adı geçen yönetmelikte kanımca sadece helikopter pisti istenmesi unutulmuş.Sayın bakan kendisine bağlı kocaman araştırma hastenelerinin(Göztepe Eğitim ve araştırma)önce kaloriferlerini,pencerelerini ve akan çatılarının tamirini yapsın.
0
Cevapla
kevser sert
Fizik kurallarını zorlayarak olmayacak taleplerde bulunmak hangi akla sığar,anlamak gerçekten çok zor.Kendileri önce İstanbulun göbeğindeki Büyük bir araştırma ve eğitim hastenesinin(Göztepe Eğitim ve Araş.Has.)çatı,pencere,elektrik ve kalorifer sistemlerini gibi temel altyapı hizmetlerini halletsinler.
0
Cevapla
kevser sert
Fizik kurallarını zorlayarak engeller çıkartmak devlet ciddiyetiyle bağdaşmayan bir durumdur.Benim de muayahanem yok.Ama bu şartları karşılayacak hiç bir Allahın kuluda yok.Kendileri önce İstanbulun göbeğindeki koskocaman adı eğitim ve araştırma hastenesi olan hastenelerinde çatı,kapı,pencere,akan sular ve çalışmayan kalorifer gibi temel altyapı sorunlarını çözsünler.
0
Cevapla
İG.
Meslekdaşım Dr. akaraman'a uyarılarından dolayı teşekkür ederim. İki hafta önce bir bilimsel toplantıda sağlık bakanının gerekirse muayenehanelere helikopter pistii steyeciği dillendiriliyordu. Evet doğru. Gülmeyin. Bizzat bakandan duyanlar varmış. Şimdi gülebilirsiniz: Bir fıkra anlatacağım. Adamın biri meşhur olmak için bir gün caminin içine birşeyler yapmış. Yapış o yapış.... Konu ile alakası diyenleri duyar gibiyim: ilişkisi "alakasızlık"...
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir