Medimagazin logo

Çeteyle bağlantısı bulunan çocuk doktoru yakalandı...

Manisa'da 5 gün önce, çıkar amaçlı suç örgütü kurdukları belirlenen ve 22 üyesi tutuklanan çeteyle bağlantısı olduğu iddiasıyla, hakkında gıyabi tutuklama kararı çıkarılan çocuk doktoru S.A, yakalanarak cezaevine konuldu
Çeteyle bağlantısı bulunan çocuk doktoru yakalandı...
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Manisa'da 5 gün önce, çıkar amaçlı suç örgütü kurdukları belirlenen ve 22 üyesi tutuklanan çeteyle bağlantısı olduğu iddiasıyla, hakkında gıyabi tutuklama kararı çıkarılan çocuk doktoru S.A, yakalanarak cezaevine konuldu.

Alınan bilgiye göre, Manisa İl Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü'nün birlikte yaptığı operasyonda, çete üyesi olduğu belirlenerek tutuklanan bir özel güvenlik şirketinin müdürü C.N.A'nın babası çocuk doktoru S.A'nın da çeteyle bağlantısı ortaya çıkmış ve hakkında gıyabi tutuklama kararı çıkarılmıştı.

Güvenlik güçlerinin aradığı S.A, Manisa'da polisin operasyonunda yakalandı. Adliyeye sevk edilen S.A, hakkındaki gıyabi tutuklama kararı vicahiye çevrilerek cezaevine konuldu.

Manisa İl Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü'nün 5 gün önce birlikte düzenlediği operasyonda, çıkar amaçlı suç örgütü kurdukları iddiasıyla 28 kişi gözaltına alınmış, adliyeye sevk edilen zanlılardan 22'si tutuklanmış, çeteyle bağlantısı olduğu iddia edilen çocuk doktoru S.A. hakkında gıyabi tutuklama kararı çıkarılmıştı.

Milliyet

çeteyle
bağlantısı
bulunan
çocuk
doktoru
yakalandı...
Yorum (1)
Ö.Faruk Atay
Laparoskopik ve robotik cerrahi özellikle ileri yaşdaki hastalar için daha gereklidir.Laparotomi ile organ rezeksiyonları yaşlılar için daha zor bir iyileşme sürecini beraberinde getirmez m?Bence sayın Prof. Güner bu organizasyonu Ankara'da tekrar başlatmalıdır.Neticede büsbütün kaybolmamış,İstanbul'da gerçeleştirilmiş,oraya taşınmış.Olsun Ankara'da tekrar açılsın,hatta İstanbul'da da bir tane daha açılsın.Ayrıca İzmir,Adana gibi büyük illerimizde de bu yöntemler yaygınlaşsın.Tabii ki zordur amma hastalar için ne kadar büyük bir armağan oluyor,onu ancak bu nimeti tadanlar bilebilir.Saygılarımla.Dr.Ömer Atay
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir