Medimagazin logo

Akdağ oğlunun dosyasını inceledi

Atatürk Eğitim ve Araştıra Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nihat Tosun, evde kaza geçirerek yoğun bakıma alınan Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın oğlu Ramazan Akdağ'ın kanında zehir tespit edildiği iddialarını yalanladı
Akdağ oğlunun dosyasını inceledi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Atatürk Eğitim ve Araştıra Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nihat Tosun, evde kaza geçirerek yoğun bakıma alınan Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın oğlu Ramazan Akdağ'ın kanında zehir tespit edildiği iddialarını yalanladı.

Tosun, hastanın kanında herhangi bir toksin (zehir) bulgusuna rastlanmadığını bildirdi.
Prof. Dr. Tosun, Ramazan Akdağ'ın sağlık durumuna ilişkin gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Ramazan Akdağ'ın evde geçirdiği kaza sonucu hastaneye yattığını hatırlatan Tosun, "Son kontrolümüzde hastanın daha da kendine geldiğini, düşmeden önceki durumunu hatırladığını gözledik. Ancak henüz evine göndermek istemiyoruz, bugün de müşahede altında tutmak istiyoruz. Konuşuyor ve yakınlarıyla görüşüyor. Beyin yorgunluğu olduğu için istirahata ihtiyacı var. Sorulara cevap veriyor. Önceleri daha mantıksız gibi görünen cevaplar şimdi daha sağlıklı hale geldi. Genç çocuklar tedaviye hızla cevap verirler, bu hastada bunu da görüyoruz" diye konuştu.


Tosun, Ramazan Akdağ'ın ilaç içerek intihara teşebbüs ettiği ve kanında toksin (zehir) tespit edildiği iddialarını yalanlayarak, "Ben de sayın bakanla birlikte Afganistan'daydım. Travmanın bariz izleri görülmemesine rağmen, çocuktaki bu şuur kapanıklığını açıklamak istedik. Elimizde toksinle ilgili belgede yoktu. Bu durumu patolojik yönden de inceledik. Toksin ve diğer başka bulguya rastlamadık. Bugün yine bir tomografi daha çekeceğiz" diye konuştu.


Tosun, aynı zamanda bir hekim olan Sağlık Bakanı Akdağ'ın olayı duyduktan sonra oğlunda herhangi bir travma belirtisi olmamasından endişe ettiğini, bu nedenle tedaviyi sürdüren hekimlere bazı önerilerde bulunduğunu anlattı.


Akdağ'ın oğlu Ramazan Akdağ'ın dosyasını incelediğini söyleyen Tosun, "Biz hekimler kendi alanımızla da ilgili olsa yakınlarımızı değerlendirirken kendi görüşlerimizin önde olmamasına dikkat ederiz. Çünkü bazı şeyleri duygusal davranıp örtebiliriz. Bakan Akdağ bir hekim ve bir gözlemci olarak görüşlerini belirtti, sonuçta hastanemizin hekimleri tedaviyi sürdürüyor" şeklinde konuştu.

İHA
akdağ
oğlunun
dosyasını
inceledi
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir