Medimagazin logo

2. Çevre Hekimliği Kongresi yarın başlayacak

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Ana Bilim Dalı ve Çankaya Belediyesi işbirliği ile düzenlenen '2. Çevre Hekimliği Kongresi' yarın başlıyor
2. Çevre Hekimliği Kongresi yarın başlayacak
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Ana Bilim Dalı ve Çankaya Belediyesi işbirliği ile düzenlenen '2. Çevre Hekimliği Kongresi' yarın başlıyor.


Çankaya Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Çağdaş Sanatlar Merkezi'nde gerçekleştirilecek kongreye çok sayıda bilim adamı katılacak. Dört gün sürecek olan kongrede çevresel etkilenimin toplumsal ve klinik boyutları tartışılacak. Bir yıla yakın süredir hazırlık çalışması yürütülen kongrede bilim adamları, çevrenin insan sağlığı üzerindeki etkileriyle, gerek koruyucu, gerekse tedavi edici hekimlik uygulamalarını değerlendirecek.

Onursal Başkanlığını Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tunçalp Özgen, Kongre Başkanlığını ise Çankaya Belediye Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Eryılmaz ve Prof. Dr. Çağatay Güler'in yapacağı kongreye çok sayıda bilim adamının yanısıra öğrenciler de katılacak.


İHA
2.
çevre
hekimliği
kongresi
yarın
başlayacak
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir