Medimagazin logo

Bursa’da Çekirge Devlet’e özel servis

Çekirge Devlet Hastanesi Başhekimi Mustafa Tümay, hastane bahçesinde bulunan 12 lojmanın kuruma kazandırılması halinde bu alana 250 yataklı özel servis kurmayı planladıklarını söyledi
Bursa’da Çekirge Devlet’e özel servis
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Çekirge Devlet Hastanesi Başhekimi Mustafa Tümay, hastane bahçesinde bulunan 12 lojmanın kuruma kazandırılması halinde bu alana 250 yataklı özel servis kurmayı planladıklarını söyledi.


Özel oda talebinin yoğunluğuna karşılık özel oda sayısının yetersiz olduğunu belirten Tümay, “Proje gerçekleşirse kurum kâra geçer” dedi.

Hastane bahçesindeki lojmanların bir bölümünün kreş olarak kullanıldığını, bir bölümünde de müdür yardımcılarının oturduğunu ifade eden Çekirge Devlet Hastanesi Başhekimi Mustafa Tümay, tesisleri kuruma kazandırmayı hedeflediklerini kaydetti.


‘ÖZEL ODAYA TALEP ÇOK YOĞUN’
Hastanede özel oda sayısının yetersiz olduğunu, buna karşılık özel oda talebinin çok yoğun olduğunu belirten Tümay, toplam 2 bin metrekare alan üzerine 250 yataklı bir özel servis kurmayı amaçladıklarını söyledi.


Tümay, “Proje istediğimiz gibi olursa hem hastalar memnun olacak hem de kurum kara geçecek. Kamu kurumu olan bizlerin özel hastanelerden daha iyi olmamız gerekiyor. Rekabet böyle ortamlarla sağlanır” dedi.


‘PARAYA DEĞİL, ZAMAN GEREKLİ’
Hastanede bakım, onarım ve inşaat çalışmalarının hızla devam ettiğini kaydeden Tümay, tüm kliniklerin yenilendiğini, idari katın ise 15 gün içersinde tamamlanacağını bildirdi.

Ek poliklinik ve merkez laboratuvarı için deprem güçlendirme çalışmalarının da yapılacağını söyleyen Tümay, “Tüm bu çalışmalarını hepsini bağışlarla yaptık. Para konusunda hiç bir sıkıntımız yok. 20-25 hayırsever sırada bekliyor. Paraya değil, zamana ihtiyacımız var”diye konuştu.


NTV-MSNBC
bursa&#8217
da
çekirge
devlet&#8217
e
özel
servis
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir