Medimagazin logo

E'yi görürsen gir ilacını al!

Eczacılar Birliği, eczanelerde kullanılmak üzere bir logoda karar kıldı: Beyaz zeminde kırmızı E harfi... Nöbetçi ile nöbetçi olmayan eczaneler arasındaki fark, ışıklı logo ile belirlenecek
E'yi görürsen gir ilacını al!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Eczacılar Birliği, eczanelerde kullanılmak üzere bir logoda karar kıldı: Beyaz zeminde kırmızı E harfi... Nöbetçi ile nöbetçi olmayan eczaneler arasındaki fark, ışıklı logo ile belirlenecek.



Artık eczanelerin bir logosu olacak

Türkiye genelinde tüm eczaneler, kırmızı çerçeve içinde, beyaz zemin üzerinde kırmızı "E'' harfi logosunu taşıyacak. Logo, Türk Eczacıları Birliği'nin (TEB) Türkiye genelinde eczanelerde kullanılmak üzere düzenlediği "Standart Eczane Logosu Yarışması'' sonucu seçildi. Sağlık Bakanlığı İlaç ve Eczacılık Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Sevim Evraosoğlu, Gazi Üniversitesi Eğitim Bilimleri Resim Bölümü Başkanı Adnan Tepecik, TEB Saymanı Ekrem Eşkinat, TEB Merkez Heyeti Üyesi Nüket Tartan, ressam Saadet Gözde ve mimar Tuğrul Agun'dan oluşan kurul, 96 yarışmacının yaklaşık 1200 tasarımını değerlendirerek, Kutlu Gürelli'nin "E'' harfi içeren tasarımını birinci seçti. Logoda, nöbetçi ve nöbetçi olmayan eczaneyi birbirinden ayıran ışık efektleri de bulunacak.

Sabah
e'yi
görürsen
gir
ilacını
al!
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir