Medimagazin logo

Malatya'da Dr. Mehmet Gündüz seçildi

Malatya Tabip Odası seçimlerinde oda başkanlığına Dr. Mehmet Gündüz getirildi.
Malatya'da Dr. Mehmet Gündüz seçildi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Malatya Tabip Odası seçimlerinde oda başkanlığına Dr. Mehmet Gündüz getirildi.

Malatya Tabip Odası seçimlerinin sonuçları açıklandı. Belediye Konferans Salonu'nda yapılan ve eski başkan Dr. Mehmet Şehitoğlu'nun tekrar aday olmadığı seçimde Mehmet Gündüz başkanlığında ki, "Meslekte Birlik Grubu" ile Dr. İsak Daşdemir başkanlığında ki "Önce Hekimlik Grubu" yönetim için yarıştı.
Malatya Tabip Odası'na kayıtlı toplam 826 delegeden 435'i sandık başına gelerek oy kullandı. Kullanılan oylardan 12 tanesi geçirsiz sayıldı. Çarşaf listeye oy verilen seçim sonucunda Dr. Mehmet Gündüz 260 oy alarak başkanlığa getirilirken, diğer aday Dr. İsak Daşdemir ise 182 ay aldı.

Çarşaf liste ile seçimlere gidildiği için, herhangi bir üyenin iki başkan adayına da oy verebileceği, bu nedenle de iki adayın aldığı toplam oy sayısının, geçerli oylardan fazla çıktığı belirtildi.

Malatya Tabip Odası'nın yeni yönetim kurulu üyeleri şu şekilde oluştu, Dr. Mehmet Gündüz, Dr. Mehmet Köroğlu, Dr. Kemal Şener, Dr. İbrahim Karaman, Dr. Fahrettin Kaplan, Dr. Kazım Şahin ve Dr. Zeynel Kayan, Denetleme Kurulu üyeliklerine Dr. Mehmet Baş, Dr. Cahit Günaydın ve Dr. Oğuzhan Yaşaroğlu, Onur Kurulu üyeliklerine ise Sağlık İl Müdür Vekili Dr. Sezai Demirel, Dr. Neşet Savaş, Dr. Mahmut Alaçam, Dr. Nasuhi Engin Aydın, Dr. Mustafa Şenol getirildi.

Malatya Tabip Odası büyük kongre delegelikleri için de Dr. Erhan Bakırcıoğlu, Dr. Vahap Orakçı, Dr. Mustafa Eroğlu, Dr. Mikail Canpolat, Dr. H.Bayram Zengin, Dr. Ali Yalçın ve Dr. Ş. Hamit Şahin seçildi.

Malatya Tabip Odası Başkanlığı'na seçilen Dr. Mehmet Gündüz, herkese eşit mesafede duracaklarını belirterek, "Arkadaşlarımız demokratik bir ortamda birbirlerine saygı göstererek gelip oyların kullandılar. Bu seçimin camiamıza hayırlar getirmesini diliyorum. Devlet Hastanesi ve Özel Hastane ayırımı yapmayacağız. Herkese eşit mesafede olacağız ve tüm meslektaşlarımızın haklarını koruyacağız. Bu yönde çalışmalarımız olacaktır" dedi.

İHA
malatya'da
dr.
mehmet
gündüz
seçildi
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir