Medimagazin logo

Başhekime veda gecesi

Diyarbakır'ın Silvan İlçe Devlet Hastanesi'nde görev yapan doktor ve personeller, istifa eden başhekim Sevda Bakbak için veda gecesi düzenledi. <br />Silvan Devlet Hastanesi'nde yaklaşık 2.5 yıl görev yapan ve görevinden istifa eden eski Başhekim Sevda Bakbak için bir gece düzenlendi
Başhekime veda gecesi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Diyarbakır'ın Silvan İlçe Devlet Hastanesi'nde görev yapan doktor ve personeller, istifa eden başhekim Sevda Bakbak için veda gecesi düzenledi.


Silvan Devlet Hastanesi'nde yaklaşık 2.5 yıl görev yapan ve görevinden istifa eden eski Başhekim Sevda Bakbak için bir gece düzenlendi.

Silvan Emniyet Müdürlüğü Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen geceye, Cumhuriyet Başsavcısı Alpaslan Tufan, Emniyet Müdürü Kemal Şahin, Devlet Hastanesi Başhekimi Muharrem Öner, Milli Eğitim Müdürü Seyithan Erboğa, Şube Müdürü Ali Ok, Mal Müdürü Ali Rıza Yılmaz, doktor ve hastane personeli katıldı.


Geceye katılan davetliler halaylar çekerek gönüllerince eğlendi. Gecede bir konuşma yapan Silvan Devlet Hastanesi Başhekimi Muharrem Öner, "Kısa bir süre önce aramızdan ayrılan eski başhekimiz Sevda Bakbak için böyle bir gece düzenledik. Bu tür geceler hem giden arkadaşımız hem de personele moral kaynağı olmaktadır. Sevda hanım yaklaşık 2.5 yıl hastanemizde görev yaptı. Ben ise kısa bir süre önce buraya atandım. Bende en az Sevda hanım kadar başarılı olmak istiyorum. Çalışma arkadaşlarımızla birlikte güzel hizmetler yapacağımıza inanıyorum. Aramızda kısa bir süre önce ayrılan Sevda hanıma da hayatı boyunca başarılarının devamını diliyorum" dedi.


Dr. Sevda Bakbak ise "Silvan Devlet Hastanesi'nde görev yaptığım süre içerisinde herkesi çok sevdim. Gerek Silvan halkı gerekse hastanemizde çalışanları 2.5 yıllık görev süresince çalışma arkadaşlarım beni hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Silvan'da olmasam bile her zaman Silvan'a hizmet etmek için elimden geleni yapmaya hazırım" diye konuştu.


Düzenlenen gece daha sonra Silvan Devlet Hastanesi Başhekimi Muharrem Öner tarafından Dr. Sevda Bakbak'a plaket vermesiyle son buldu.

İHA
başhekime
veda
gecesi
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir