Medimagazin logo

Ambulans şoförü, yaralının oğlu olduğunu görünce şok geçirdi

Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde, trafik kazasına giden ambulans şoförü, yaralının oğlu olduğunu görünce şok geçirdi. Babasının kullandığı ambulansla hastaneye kaldırılan lise öğrencisi genç, hastanede hayatını kaybetti
Ambulans şoförü, yaralının oğlu olduğunu görünce şok geçirdi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde, trafik kazasına giden ambulans şoförü, yaralının oğlu olduğunu görünce şok geçirdi. Babasının kullandığı ambulansla hastaneye kaldırılan lise öğrencisi genç, hastanede hayatını kaybetti.


Alınan bilgiye göre, kaza Dumlupınar Mahallesi Süleyman Şah Caddesi üzerindeki kavşakta meydana geldi. Gökhan Çolak'ın (17) kullandığı 31 KN 890 plakalı motosiklet ile Ali Ürkmez yönetimindeki 31 KL 890 plakalı minibüs çarpıştı.

Kaza sırasında motosikletten düşerek başını kaldırıma çarpan Gökhan Çolak ağır yaralandı. Olay yerine 112 Acil Servis ambulansı istendi, fakat 112 ambulansı bir başka olaya gittiği için İskenderun Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'ne ait ambulans olay yerine sevk edildi. Yaralıyı hastaneye taşımak için olay yerine gelen ambulansın şoförü Mehmet Çolak, yerde yatan kişinin oğlu olduğunu görünce şok geçirdi.


Baba Mehmet Çolak, polis ve vatandaşların yardımıyla oğlunu ambulansla İskenderun Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Gökhan Çolak burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Oğullarının ölüm haberini alan baba Mehmet Çolak ile anne Hatice Çolak, hastane koridorunda sinir krizi geçirdi.


İskenderun Endüstri Meslek Lisesi 2. sınıf öğrencisi Gökhan Çolak için Dumlupınar Camii'nde cenaze namazı kılındı. Bugüne kadar yüzlerce kişiyi hastaneye yetiştiren ve son olarak kendi oğlunu hastaneye taşıyan ambulans şoförü Mehmet Çolak, cenaze namazında güçlükle ayakta durabildi.


Cami imamı, cenaze namazı öncesi cemaatı uyararak, "Çocuklarımıza motosiklet ya da otomobil kullandırırken daha dikkatli olmalıyız, yoksa böyle acı tablolarla karşılaşırız" dedi.


Kılınan cenaze namazının ardından, Çolak'ın cansız bedeni bir süre omuzlarda taşındıktan sonra cenaze aracına konuldu. Güçlükle ayakta durabilen baba Mehmet Çolak, komşularından oğluna hakkını helal etmelerini istedi.
Cenaze aracı yola çıktığı sırada kameralara yansıyan bir görüntü ise, cenazeye katılanların yaşanan olaydan hiç de ders almadıklarını ortaya koydu. Bir pikabın kasasına 15 kişi binen lise öğrencileri, kazada hayatını kaybeden arkadaşlarını son yolculuğuna uğurlamak için mezarlığa gitti. Gökhan Çolak, Çankaya Mezarlığı'nda toprağa verildi.


İHA
ambulans
şoförü
yaralının
oğlu
olduğunu
görünce
şok
geçirdi
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir