Medimagazin logo

Çorum 'a bölge kanser hastanesi

Çorum Belediye Başkanı Turan Atlamaz'ın uzun süredir talep ettiği Bölge Kanser Hastanesi'nin Çorum'a kurulması kesinleşti
Çorum 'a bölge kanser hastanesi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Çorum Belediye Başkanı Turan Atlamaz'ın uzun süredir talep ettiği Bölge Kanser Hastanesi'nin Çorum'a kurulması kesinleşti.

Hastanenin Slimkent'te 90 dönümlük üçgen araziye kurulacağı bildirildi.
Belediye Başkanı Turan Atlamaz, Çorum'a Bölge Kanser Hastanesi kurma girişimlerinin olumlu sonuçlandığını açıkladı. Hastanenin 150 milyon dolarlık bir yatırım olduğunu belirten Atlamaz, hastane için yer tespiti yaptıklarını söyledi.
Hastanenin 90 dönümlük bir arazi üzerine inşa edileceği belirten Turan Atlamaz, bu çerçevede Buhara-Slimkent güzergahının çevre yolu bağlantısı, içme suyu gibi altyapı yatırımlarını yapmayı taahhüt ettiklerini kaydetti.
Hastanenin Çorum için başlı başına bir sağlık yatırımı olacağını kaydeden Turan Atlamaz, "Yapımı tamamlandığında hastanede bin-bin 200 kişi istihdam edilecek. Çorum'un yanı sıra Karadeniz Bölgesi'ne de hitap eden bir hastane özelliği taşıyacak. Hastane için hazırlanan fizibilite raporu bugün yarın bize gönderilecek. Çorum belediyesi yeni rayına oturdu. Geldiğimiz günden beri kılçık ayıklıyoruz " dedi.

İHA
çorum
'a
bölge
kanser
hastanesi
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir