Medimagazin logo

"Doktor Tavsiyesi"nin davasına devam edildi

Sanatçı Petek Dinçöz'ün "Doktor Tavsiyesi" adlı şarkısına çektiği klipten dolayı Kamu-Sen'in posterini yırtması olayı ile ilgili devam eden davanın ikinci duruşması Balıkesir'in Edremit İlçesi'nde görüldü
"Doktor Tavsiyesi"nin davasına devam edildi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Sanatçı Petek Dinçöz'ün "Doktor Tavsiyesi" adlı şarkısına çektiği klipten dolayı Kamu-Sen'in posterini yırtması olayı ile ilgili devam eden davanın ikinci duruşması Balıkesir'in Edremit İlçesi'nde görüldü.


Kamu-Sen Balıkesir İl Başkanı Hüseyin Yurdakul, Türk Sağlık-Sen Balıkesir Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Rıza Kocatürk, Hemşire Aynur Azdak ve Murat Ektaş ile Edremit Adliyesi'ne gelerek, avukatlar Tuncay Kılıç ve Mustafa Öztürk ile duruşmaya girdi. 11 Nisan'a ertelenen duruşma çıkışında açıklama yapan Hüseyin Yurdakul, "Petek Dinçöz'ün doktor tavsiyesi adlı klibine çektiği klip ve bu klibine çektiği posterde üyemiz olan hemşirelerimizi bir seks objesi olarak gösterdiğinden dolayı hemşirelerimize yapılan hakareti kabul etmeyerek bu posterini yakmış ve yırtmıştık. Bu konu ile ilgili şu an 2. duruşma için buraya geldik. Gördük ki Petek Dinçöz, İstanbul'da alınana ifadesinde Türkiye Kamu-Sen ile uzlaşmayacağını ifade etmiş. Biz de buradan Türkiye Kamu-Sen olarak bütün Türkiye'deki üyelerimize sesleniyoruz. Türkiye Kamu-Sen'i karşısına alan ve uzlaşma içerisinde olmayan Petek Dinçöz'ün kasetlerinin ve CD'lerinin üyelerimiz tarafından protesto edilmesini ve alınmamasını tavsiye ediyoruz. Kendisini buradan esefle kınıyoruz ve protesto ediyoruz. Hiç kimsenin sanat yapıyorum adına, kendi reklamını yapmak amacıyla bir mesleği üniformasına hakaret etmeye, saygısızlık göstermeye hakkı yoktur. Bu klip hemşirelerimizi aşağılamıştır, küçük düşürmüştür" dedi.


İHA
"doktor
tavsiyesi"nin
davasına
devam
edildi
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir