Medimagazin logo

Eli bıçaklı şahıs hastaneyi birbirine kattı

Mersin'de eli bıçaklı bir şahıs hastaneyi bir birine kattı. Hastane görevlilerine bıçak çeken, elindeki bıçakla polisin üzerine yürüyen şahıs, uzun uğraşlar sonucu etkisiz hale getirildi
Eli bıçaklı şahıs hastaneyi birbirine kattı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Mersin'de eli bıçaklı bir şahıs hastaneyi bir birine kattı. Hastane görevlilerine bıçak çeken, elindeki bıçakla polisin üzerine yürüyen şahıs, uzun uğraşlar sonucu etkisiz hale getirildi.


Babası Seydoş Esenli'nin (76) trafik kazası sonucu Mersin Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığını öğrenen Salih Esenli, soluğu hastane acilinde aldı. Babasını ilk yardım ünitesinde yaralı halde gören şahıs, üzerinde taşıdığı bıçağı çıkarıp, "Nerede babama çarpan adam?" diyerek taşkınlık çıkardı.


Elindeki bıçakla taşkınlığını sürdüren Salih Esenli'yi hastane polisi sakinleştirmek istedi. Bir üst kata çıkıp hastane personeline de bıçak çeken şahsa, polis ekipleri müdahale etti.

Şahsın elindeki bıçağı almaya çalışan polisler, zor anlar yaşadı. Öfkeli şahıs yerde uzun süre polise direndi. Şahıs, eli kelepçelendikten sonra polis noktasına doğru götürüldüğü sırada da taşkınlığını sürdürünce polislerle birlikte yere düştü. Güçlükle kaldırılan şahıs daha sonra gözaltına alındı.

İHA
eli
bıçaklı
şahıs
hastaneyi
birbirine
kattı
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir