Medimagazin logo

Tedavi oldu, hastaneyle teşekkür etti

Kayserili işadamı Fevzi Mercan, çoğu doktorun ümidini kestiği felçli halinden kendisini kurtarıp, yeniden ayağa kalkmasını sağlayan iki doktora olan vefa borcunu hastane yaptırarak ödüyor
Tedavi oldu, hastaneyle teşekkür etti
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Kayserili işadamı Fevzi Mercan, çoğu doktorun ümidini kestiği felçli halinden kendisini kurtarıp, yeniden ayağa kalkmasını sağlayan iki doktora olan vefa borcunu hastane yaptırarak ödüyor.

Tekstil ve çelik sanayii işleri üzerine fabrikaları bulunan 63 yaşındaki işadamı Fevzi Mercan, 2001 yılının Temmuz ayında bağevinde düşerek yaralandı. Boynunda kırıkoluştuğu ve buna bağlı olarak felç geçirdiği belirlenen Mercan'ı ABD'ye gitmekten vazgeçiren Gevher Nesibe Hastanesi Beyin Cerrahisi Anabilim Dalı'ndan öğretim üyeleri Prof. Dr. Hidayet Akdemir ile Doç. Dr. Suat Öktem, başarılı ameliyatlar ve iki yıl süren rehabilitasyon sonucunda Mercan'ı yeniden ayağa kaldırdı.

Tedavisi sırasında, "Elim kalem tutar tutmaz dilediğiniz yardımı yapacağım" diyen Fevzi Mercan tamamen iyileşip işlerinin başına geçtikten sonra doktorlar ve hastane yönetimi ile bir araya geldi. Çocuk hastanesine acil ihtiyaç duyulduğunu öğrenen Mercan, hastane sözü verdiği doktorlar Akdemir ve Öktem'in de onayını alarak Çocuk Hastanesi yapımı için üniversite rektörlüğü ile protokol imzaladı. Geçtiğimiz yıl sonbaharda inşaat çalışmalarını başlatan Mercan, sık sık inşaat alanına giderek çalışmaları denetliyor.

'VEFA BORCUMDUR'
İşadamı Fevzi Mercan doktorlarına minnettar olduğunu belirterek şunları söyledi: "Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ölmemesi için çocuk hastanesinde karar kıldık. Hiçbir annebabanın ciğeri yanmasın. Hastane doktorlara, yaptıracaklarım ise milletime vefa borcumdur."

Sabah
tedavi
oldu
hastaneyle
teşekkür
etti
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir