Medimagazin logo

Sağlık Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanı görevden alındı

Sağlık Bakanı Recep Akdağ’a, “yürüttüğü soruşturmalar nedeniyle çok fazla siyasi baskı yapıldığı” konusunda şikayete giden Dağlı, Bakan’ın “Sayın Başkan sizi biraz dinlendirelim” cevabıyla karşılaştı
Sağlık Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanı görevden alındı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Sağlık Bakanı Recep Akdağ’a, “yürüttüğü soruşturmalar nedeniyle çok fazla siyasi baskı yapıldığı” konusunda şikayete giden Dağlı, Bakan’ın “Sayın Başkan sizi biraz dinlendirelim” cevabıyla karşılaştı.

Bakan Akdağ, Teftiş Kurulu Başkanı’ndan istifasını istedi. Ancak Dağlı, istifa etmeyerek izne ayrıldı. Bakan da, Dağlı’nın görevden alınmasına ilişkin kararnameyi Başbakanlığa göndererek, yerine vekaleten bir başka müfettişi atadı.

Sağlık Bakanlığı, son dönemde sürpriz görevden almalarla çalkalanıyor. Dağlı’dan önce Temel Sağlık Genel Müdürü Mehmet Uğurlu ve İdari Mali İşler Daire Başkanı Arslan Özdemir de görevden alınmıştı. Müsteşar Yardımcısı Abdülkadir Atalık ise kızağa çekilmiş, Atalık’tan kendisine bağlı tüm birimler alınarak Ülvi Saran’a bağlanmıştı.

Akşam
sağlık
bakanlığı
teftiş
kurulu
başkanı
görevden
alındı
Yorum (1)
Kutalmış Gündüz
Klasik bir Türk mantığıyla işlenen bir yazı olmuş. Öğrenci fakülteye önem versin sınava yönelik çalışmasının önüne geçilsin. Kusura bakmayın ama bugüünkü öğrenci profilinin ne olduğunu göremiyorsunuz. Mezuniyet derecesi yüksek olan tıp öğrencilerinin çoğu derse girme zorunluluğu olmadığı zamanlarda okula dahi gelmiyor. Bu ortalamanın Tus a katılması öğrencinin TUS odaklı çalışmasını sadece komite odaklı çalışmasına çevirebilir ama öğrenciyi faküllte derslerine çekemez benim kanaatim.
30
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir