Medimagazin logo

Kahramanmaraşlı doktorlar Pakistan'a uğurlandı

Pakistan'daki depremzedelere sağlık hizmeti götürecek olan 50 kişilik sağlık ekibinde yer alan Kahramanmaraşlı 2 doktor Pakistan'a uğurlandı
Kahramanmaraşlı doktorlar Pakistan'a uğurlandı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Pakistan'daki depremzedelere sağlık hizmeti götürecek olan 50 kişilik sağlık ekibinde yer alan Kahramanmaraşlı 2 doktor Pakistan'a uğurlandı.


Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde 1 yıl önce kurulan Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) üyesi olan Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Mustafa Çüçük ile Doğum ve Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Mehmet Yaşar Özkars'ın yarın Ankara'dan çıkacak olan 50 kişilik sağlık ekibinde yer aldıkları öğrenildi.

Doktorların Ankara'ya gönderilmesi amacıyla düzenlenen törende bir konuşma yapan Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürü Sıtkı Güvenç, yaptığı açıklamada, "Doktorlarımız, yarın Ankara'dan Pakistan'a gidecek 50 kişilik ekip ile birlikte, depremzedelere yardım için Keşmir ve Muzafferabat'ta görev yapacak. İlimizde görev yapan çok sayıda doktor, deprem bölgesine gitmek için başvuruda bulundu. Ancak bunlardan sadece 2'si 50 kişilik sağlık ekibi içerisinde yer alabildi. İki kişi de olsa kentimizden 2 doktorun deprem bölgesine gidiyor olması bizleri son derece memnun etti" diye konuştu.

İHA
kahramanmaraşlı
doktorlar
pakistan'a
uğurlandı
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir