Medimagazin logo

Terme Devlet Hastanesi binası ihaleye çıkıyor

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Merkez Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Suat Kılıç, Samsun'un Terme İlçesi'ndeki devlet hastanesi binasının 16 Ocak'ta ihaleye çıkacağını söyledi
Terme Devlet Hastanesi binası ihaleye çıkıyor
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Merkez Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Suat Kılıç, Samsun'un Terme İlçesi'ndeki devlet hastanesi binasının 16 Ocak'ta ihaleye çıkacağını söyledi.


Terme Devlet Hastanesi'nin 100 yataklı modern bir hastane olarak projelendirildiğini belirten Kılıç, "Günün koşulları ve ihtiyaçları dikkate alınarak hastane binasının yatak kapasitesinin 200'e çıkarılması da zaman içinde mümkün olabilecek. 16 Ocak tarihinde yapılacak ihalede, hastane binasının ince işçilikleri ve iç donanımının yapımı sağlanacaktır. 2006 yılı merkezi bütçesinden Terme Devlet Hastanesi için ayrılan kaynak miktarı 3 milyon YTL'dir. Döner sermaye imkanlarından sağlanacak katkılarla birlikte Terme Devlet Hastanesi'nin 2007 yılı sonuna kadar tamamlanarak hizmete açılması planlanmaktadır" dedi.


İHA
terme
devlet
hastanesi
binası
ihaleye
çıkıyor
Yorum (43)
yusuf yılmaz
Sevgili HOCA mız Amerika ya gitmişken yazılarınızıda beraberinizde götürsenizde onlardan da kurtulsak , medimagazin okurları olarak Amerika da uzun süre kalabilmeniz için elimizden gelen her türlü yardımı yapmaya hazırız dualarımız sizinle sizi çok seviyoruz bu hasrete nasıl dayanırız bilemiyorum Sizsiz bir yaz çok sıcak olacak
0
Cevapla
uğur gönenç
Madem bati dunyasi bu derece kotu, bilimi kullanarak ruhlarimizi ve bedenlerimizi satin almaya calisiyor, o zaman niye Amerika'ya gidiyorsunuz calismaya merak ettim.
0
Cevapla
Tip doktoru
Amerika da alkol ve prezervatif karşıtı konuşacak mısınız? Yoksa sadece buraya ozgumu düşünceleriniz?
0
Cevapla
duurut
-din ile bilimin ayrı şeyler olduğunu söylemek tam bir 18. yüzyıl köktenci materyalist zihniyetin tezahürüdür ve ne gerçek yaşamda ne de ülkemiz gerçeğinde bir karşılığı yoktur- böylke bir cümleyi kuracak bir insanın bilim adamı ısfatını kullanarak yani en azından isminin öününde prof.dr ibaresini buşlunuduran bir insanın yazmış olmasından hicap duyuyorum. bu mantıkla nasıl bir bilim adamlığı ortaya konur şakınlık içerisindeyim. bu sözlerin sahibi bu saatten sonra kendisinin ciddiye alınmayı beklemsi komik olur.
0
Cevapla
süleyman gündüz
güle güle sana yolun açık olsun
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir