Medimagazin logo

Bingöl'de hastanelerin birleştirilmesine tepki

Bingöl'de bulunan devlet hastanelerinin birleşmesine tepki gösteren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Ali Köseoğlu, bunun Bingöl insanına yapılan bir ihanet olduğunu söyledi
Bingöl'de hastanelerin birleştirilmesine tepki
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Bingöl'de bulunan devlet hastanelerinin birleşmesine tepki gösteren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Ali Köseoğlu, bunun Bingöl insanına yapılan bir ihanet olduğunu söyledi.


Bingöl'deki hastanelerin artmasını beklerken mevcut hastanelerin birleştirilmesinin yanlış olduğunu söyleyen Köseoğlu, Yenişehir Devlet Hastanesi'nin kapatılıp rantın tek çatı altına toplanmasının amaçlandığını iddia etti.

Köseoğlu, "Yenişehir Devlet Hastanesi'nin kapatılarak, Bingöl Devlet Hastanesi'ne bağlandığını duyduk. Bizler Bingöl'e yeni hastaneler açılmasını beklerken mevcut hastanelerin kapatılması karşısında şoke olduk. Yenişehir Devlet Hastanesi 100 yatak kapasiteli olup, ameliyathanesi ve acil servisiyle tam bir Avrupa standardını andıran hastanedir. Bu hastanenin kapatılması Bingöl halkına ihanettir. MHP olarak Yenişehir Devlet Hastanesi'nin kapatılmasını istemiyoruz. Bu hastane kapatılacağına doktor takviyesi yapılarak daha iyi konuma getirilmesi taraftarıyız" dedi.

İHA
bingöl'de
hastanelerin
birleştirilmesine
tepki
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir