Medimagazin logo

Pratisyenlere Acil seminerleri

Devlet hastaneleri, 24 saat açık kalan sağlık ocakları ve 112 acil servis hizmetlerinde görev yapan pratisyen hekimler, acil sağlık hizmetleri konusunda bilgilerini güncelliyor
Pratisyenlere Acil seminerleri
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Devlet hastaneleri, 24 saat açık kalan sağlık ocakları ve 112 acil servis hizmetlerinde görev yapan pratisyen hekimler, acil sağlık hizmetleri konusunda bilgilerini güncelliyor.


Hastane Acil Servisleri, birinci basamak acil sağlık hizmeti veren tüm kurum ve kuruluşlarda çalışan veya çalışacak olan pratisyen hekimleri kapsayan ’112 acil servis sağlık hizmetleri eğitim programı’ Malatya Acil Sağlık Hizmetleri Bölge Merkezi tarafından başlatıldı.


Malatya ile birlikte, Elazığ, Adıyaman ve Tunceli illerindeki görevli toplam 400 doktorun 40’ar kişilik gruplar halinde alındığı seminer hakkında bilgi veren Malatya 112 Acil Servis Sağlık Hizmetleri Başhekimi ve Malatya Acil Sağlık Hizmetleri Bölge Merkezi Temsilcisi Dr. Tarkan Şahin “Acil sağlık hizmetleri ile ilgili sağlık kurum ve kuruluşlarında çalışan veya çalışacak pratisyen hekimlerin sertifikasyon programı uyarınca hizmet içi eğitimlerinin tamamlanarak, acil sağlık hizmetlerinin ülke sathında eşit, kaliteli ve etkin olarak sunulmasını sağlamaktır” dedi.


NTV-MSNBC
pratisyenlere
acil
seminerleri
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir