Medimagazin logo

Sağlık çalışanları banka promosyonlarından pay istiyor

Sağlık Emekçileri Sendikası (SES) Ordu Şubesi, maaşların yatırıldığı bankalardan promosyon olarak dağıtılan paradan çalışanlara da pay verilmesini istedi
Sağlık çalışanları banka promosyonlarından pay istiyor
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Sağlık Emekçileri Sendikası (SES) Ordu Şubesi, maaşların yatırıldığı bankalardan promosyon olarak dağıtılan paradan çalışanlara da pay verilmesini istedi.


Ordu Sağlık Müdürlüğü önünde sendika üyeleri adına bir basın açıklaması yapan SES Ordu Şubesi Başkanı Halil Bayramoğlu, Sağlık Müdürlüğü'nün personelin maaşlarının yatırılması karşılığı bankadan 'promosyon' olarak alınan parayı kendi kararları doğrultusunda kullanmak istediğini, ancak buna izin vermeyeceklerini söyledi.

Bu paranın personelin maaş hesapları karşılığında verildiğini ve personelin de hakkı olduğunu ifade eden Bayramoğlu, "Bu konu hakkında Sağlık Müdürlüğü'ne daha önceden görüşlerimizi bildirmiştik. Sağlık Müdürlüğü de bu parayı zaten ekonomik sıkıntı çeken sağlık personeline vermelidir. Birçok kurumda bu para personele dağıtılmaktadır. Müdürlüğün bu tavrı personelin aşırı tepkisini almış, paranın personele verilmesi konusunda Sağlık Müdürlüğü'ne yüzlerce dilekçe verilmiştir. Bu kadar personeli bir kenara atıp istediğinizi yapamazsınız. Sendika olarak olayın başından bu yana takipçisiyiz, takipçisi olacağız. Her şeye rağmen sağlık emekçilerine sırtınızı dönmeye devam ederseniz konunun idari ve hukuki olarak müdahili olduğumuzu belirtiyoruz. İş barışını ve verimliliğini bozacak olan bu gibi tutumların hiç kimsenin hakkı olmadığını bir defa daha yineliyoruz" dedi.


İHA
sağlık
çalışanları
banka
promosyonlarından
pay
istiyor
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir