Medimagazin logo

Samsun Alaçam 'a yeni devlet hastanesi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Merkez Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Suat Kılıç, Samsun'un Alaçam İlçesi'ne yeni bir devlet hastanesi yapılacağı müjdesini verdi
Samsun Alaçam 'a yeni devlet hastanesi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Merkez Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Suat Kılıç, Samsun'un Alaçam İlçesi'ne yeni bir devlet hastanesi yapılacağı müjdesini verdi.


Milletvekili Suat Kılıç yaptığı açıklamada, Alaçam'daki mevcut hastane binasının proje olarak hatalı ve günün ihtiyaçlarına cevap vermekten uzak olduğunu söyledi. Vasat bir sağlık ocağı görünümünde olan hastanenin yerine, günün gereklerine cevap verebilecek yeni bir devlet hastanesinin yapım sürecini başlattıklarını açıklayan Kılıç, "Yeni Alaçam Devlet Hastanesi'nin ihalesi 20 Aralık 2005 tarihinde yapılacak. İhaleyi takiben inşaat süreci başlayacaktır" dedi.


Yeni Alaçam Devlet Hastanesi binasının yaklaşık 1-1.5 milyon YTL'ye (1-1.5 trilyon TL) mal olmasını beklediklerini kaydeden Kılıç, "30 yataklı inşa edilecek Alaçam Devlet Hastanesi, gerekli görülmesi halinde 50 yatak kapasitesine ulaştırılacak şekilde yapılacaktır. Hastanenin 2007 yılı sonuna kadar bitirilerek hizmete açılması hedeflenmektedir" diye konuştu.

İHA
samsun
alaçam
'a
yeni
devlet
hastanesi
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir