Medimagazin logo

Yozgat Şehir Hastanesi yöneticisi atandı

Yozgat Şehir Hastanesi yöneticilik görevine Op. Dr. Aziz Ahmet Surel atandı.
Kaynak: AA
Yozgat Şehir Hastanesi yöneticisi atandı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Yozgat Kamu Hastaneleri Birliği'nden yapılan yazılı açıklamada, görüşlerine yer verilen Surel, Yozgat'ta hasta, çalışan memnuniyetinin kendileri için vazgeçilmez ilkeler arasında olacağını belirtti.

Türkiye'de ilk açılan şehir hastaneleri arasında yer alan Yozgat Şehir Hastanesinde çalışmanın gurur vericiği olduğunu ifade eden Surel, Yozgat halkına kaliteli, verimli hizmet vererek, şehrin sağlık çehresini değiştirecek çalışmalar yapacaklarını kaydetti.

yozgat şehir hastanesi
atama
dr.aziz ahmet
Yorum (3)
uz.dr.
Mecburi Hizmet & Şehir Hastanesi... Mecburi hizmet var ''mecburi'' hizmet var.73.Dönem mecburi hizmet münhalleri açıklanmış aynı branşta bir meslektaşımı ŞIRNAK,HAKKARİ vb.diğerini YOZGAT&MERSİN ŞEHİR HASTANESİ ‘ne atıyorsun. Böyle saçmalık olmaz. Mecburi hizmetini 5.6. bölgede tamamlayıp kurum içi atama bekleyen yüzlerce hekim var. Bu kul hakkı yemek değilse nedir? Her iki mecburi hizmetimide 6.bölgede tamamladım 26.000 puanım var ben Mersin'e kurum içi atamada gidemiyorum adam mecburi hizmete gidiyor. Bu kadrolar kurum içi atamaya açılsa 20-30 bin puanla tercih edilecek adam 4-5 bin puanla orada sözüm ona ''mecburi'' hizmet yapıyor. Olacak şey değil....
126
Cevapla
dr
Çalışan memnuniyetiymiş. Çalışanlar arasında hem atamalarda hem de performans sisteminde adalet sağlanmadıkça memnuniyet falan olmaz.
4
Cevapla
Uzm.dr.dah
Uzm dr.hekim arkadaş haklı dahiliyede mecburi de Balıkesir ayvalık devlet hastanesi açılmış,ayvalıkta mecburi hizmet mi olur daha neler göreceğiz bakalım
106
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir