Medimagazin logo

Sağlıkta şiddeti körükleyen TV dizisinin sonu! Rekor ceza Cesur Yürek'e erken final yaptırdı!

Ekranların iddialı dizisi Cesur Yürek erken final kararı izleyenleri şoke etti. Geçtiğimiz günlerde sağlıkta şiddeti özendirdiği gerekçesiyle RTÜK tarafından rekor ceza kesilen Cesur Yürek dizisi neden bitiyor?
Sağlıkta şiddeti körükleyen TV dizisinin sonu! Rekor ceza Cesur Yürek'e erken final yaptırdı!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Show TV ekranlarında yayınlanan Yapımcılığını Fark Film'in üstlendiği, başrollerini; Onur Tuna, Hüseyin Avni Danyal ve Ruveyda Öksüz paylaştığı Cesur Yürek dizisi erken final kararı aldı.

Geçtiğimiz günlerde Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), kanala 711 bin 834 lira idari para cezası verilen Cesur Yürek dizisinin neden final yapığı büyük merak konusu oldu.

Yapımcı şirkette resmi bir açıklama yapılmamasına karşısın dizinin reytinglerde göstermiş olduğu kötü performans neticesinde böyle bir karar alındığı öne sürüldü.

 

 

 

Cesur Yürek adlı dizinin bir bölümünde, acil bir ameliyat esnasında hekimlerin silahla tehdit edildiği, hakaret edildiği, darp edildiği ve küçük düşürüldüğü sahneyle ilgili şikayetini değerlendiren Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), kanala 711.834,00 TL. idari para cezası verilmesini kararlaştırılmıştı.

cesur yürek
final
sağlıkta şiddet
rtük
Yorum (5)
doktor
GÜZEL ŞEYLER OLMASI UMUT VERİCİ..
4
Cevapla
Uzm
"hekimlerin silahla tehdit edildiği, hakaret edildiği, darp edildiği ve küçük düşürüldüğü (yazı içinden kopyala-yapıştır yapılmıştır)", yani hekimlere reva görülenler, RTÜK'e sökmedi demekki.
3
Cevapla
dr.acil
sağlık bakanlığı sağlıkta şiddetin olmasından rahatsız değil.ne kadar çok saldırı o kadar çok memnuniyet getiriyor.halk gönlünce saldırıyor. cezası yok .takibi yok.sahibi yok.olan çalışana oluyor.yediği sopa ve hakaretle kalıyor.
12
Cevapla
bozeren
iyi olmuş. bundan sonra kimse -telif hakkında da dediği gibi - hinlik yapamaz.
3
Cevapla
Tolga savas
Cok sacma seyler kurtlar aynıdı nedenb10 snedir oynadı bu dızı suprrdi cok yanlıii
3
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir