Medimagazin logo

En çekici doktorlar kimler dersiniz?

Yapılan bir ankette, en çekici bulunan sağlık profesyonellerinin kimler olduğu soruldu. İşte en çekici bulunan ve en az oylanan doktorlar...
En çekici doktorlar kimler dersiniz?
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

MEDİMAGAZİN HABER MERKEZİ- Time’de yer alan habere göre, binden fazla kadın ve erkekle yapılan bir ankette cerrahlar, tıbbiyedeki en çekici bulunan doktorlar olarak seçildi. İkinci olarak tercih edilenler pediatri uzmanlarıyken en az tercih edilenler psikiyatristler oldu.

Yapılan ankette, kadınların yüzde 36’sı, erkeklerin yüzde 26’sı en çok cerrahları çekici bulduğunu söyledi. İkinci olarak tercih edilen ise, kadınlarda yüzde 28, erkeklerde yüzde 23 oyla pediyatristler oldu.

Oy veren katılımcılar, cerrahları çekici kılan özelliklerinin: pratik zekaları, yüksek IQ’ları ve zor durumlarda sakin kalabilmeleri olduğunu söyledi.  

Doktorlar genel olarak çekici bulunuyor

Katılımcılara genel anlamda doktorları çekici bulup bulmadığı sorulduğunda ise yüzde 89’u evet cevabını verdi. Ankete göre, erkeklerin yüzde 41’i kadınların da yaklaşık yarısı muayene sırasında bir doktorla flörtleştiğini bildirdi.

Beyaz önlüğün cazibesi psikiyatristlerde yok mu

En az çekici bulunanlar ise psikiyatristler oldu. Kadınların sadece yüzde 6’sı, erkeklerin de yüzde 8’i bir psikiyatristle çıkabileceklerini söyledi. Katılımcılar, beyaz önlüklü kadın ve erkekleri, daha yetenekli ve sözü geçen olarak düşündüklerini ifade etti.

doktorluk
çekici doktor
Yorum (10)
dr.acil
ACİLDE HASTA YAKINI BENİ KÖPEK GİBİ AZARLADI.EVET O ZAMAN ÇOK ÇEKİCİ İDİM.SAĞLIK BAKANLIĞI İLE AHİRETTE HESAPLAŞACAM.
29
Cevapla
Jane Doe
MediÖzHakikiGerçekMagazin...
7
Cevapla
aydin sinal
en cekici doktorlar TV filmlerinde doktorculuk oynayan artislerdir,yazida cerrahlari en etkili kilan "yüksek IQ leri sözüne"...40 yillik bir anestesist olarak sözüm"hele dur bir soluklan yegenim"olacak.Rahmetli hocam Prf.Kamil Imamoglu"atin akilsizi rahvan,insanin akilsizi pehlivan,doktorun akilsizi cerrah olur" derdi"pratik zekalari"; cogu asistanken ögrendigini emekliligindede uygular.zor durumlarda sakin kalma özelligi"sen bunu birde ameliyat hemsiresine ve spält ceken kidemsiz asistana sor"...ama yinede meslek hayatimda en iyi arkadaslarim cerrahlar oldu
23
Cevapla
Dr.Cevdett
Medimagazin yöneticisi arkadaş burayı paparazzi sayfasına çevirdin. Muayene esnasında flörtleşmek ne demek? Haber kıtlığı mı çekiyorsunuz her gördüğünüz yazıyı alıp basıyorsunuz? Toplumsal ahlâk anlayışımıza ve etik değerlerimize uygunsuz şeyleri haber diye basmayın lütfen.
55
Cevapla
Eren
Amerika niree, Türkiye nire? Dr canından bezmiş, bu konularla asla uğraşacak ne zamanı ne de ruh hali var...
43
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir