Medimagazin logo

Habere doktorlardan tepki yağdı: Doktorun kovduğu öğrencilere rektör sahip çıktı

Zehirlendikleri öğrenilen ve Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne giden Fatih Adnan Öztürk ve Eren Karayaka ilk müdahalenin ardından evlerine döndü. Şikayetlerinin sürmesi üzerine getirildikleri hastanede görevli doktor B.A., "Sizinle uğraşamam defolun gidin" dedi. Yere yığılan gençlerin fotoğrafları sosyal medyadan paylaşılınca rektör devreye girdi
Habere doktorlardan tepki yağdı: Doktorun kovduğu öğrencilere rektör sahip çıktı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Gazete Habertürkte yayınlanan habere Medimgazin okuyucularından büyük tepki geldi.  Hekimler basına olayın tamamen yanlış aktarıldığını vurgularken olayın şahidi bir hekim şunları yazdı:

Bu öğrenciler tedavileri düzenlenmelerine rağmen beşer dk ara ile sürekli taciz etmişlerdir. doktora "ben hukuk öğrencisiyim emrediyorum" demiştir. düşünebiliyor musunuz? bu cüreti? doktor haklı olarak defedince gidip çimlere yatmışlar ve show yapmışlardır.

 


TEPKİ ÇEKEN HABER:

Kusma ve ishal şikayetleri ile 21 Mayıs günü Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne giden Hukuk Fakültesi öğrencisi Fatih Adnan Öztürk ve ev arkadaşı Radyo Sinema Televizyon bölümü öğrencisi Eren Karayaka ilk müdahalenin ardından evlerine döndü. 2 arkadaş yarım saat içinde 3 kez daha kusunca arkadaşları tarafından tekrar hastaneye getirildi. İddiaya göre acil serviste görevli doktor yapabileceği bir şey olmadığını söyleyip gençleri hastaneden çıkardı. Şikayetlerinin sürmesi üzerine üçüncü kez getirildikleri hastanede görevli doktor B.A., "Sizinle uğraşamam defolun gidin" dedi. Çıkışta çimlere yığılan 2 gencin fotoğraflarını arkadaşları sosyal medyadan paylaştı.

Gazete Habertürk'ten Meltem Samanacı'nın haberine göre olayı gören Rektör Prof. Dr. Mustafa Şahin, öğrencilere "Hastaneye gidin sizinle ilgilenecekler" dedi. Öğrencilerin sahurda yedikleri yumurtadan zehirlendikleri öğrenildi. 2 öğrenci, acil servis doktorunu üniversite yönetimine şikayet etti.

 

mustafa sahin
selcuk universitesi
Yorum (25)
Zafer
Bi sağlık portalına yakışmayacak seviyesiz kötü bi haber. Diğer kelebek köşelerindeki saçma haberlerden ne farkınız var ki. Genç çocuklar basit bi gastroenterit. Çocuklar olayı büyptmüş rektör olaya el atmış. Bu kadar. Olayı bilmeden araştırmadan neden haber yapıp doktora olan düşmanlığı arttırursınız
78
Cevapla
Dr Hammer
Yavrucaklar o kadar hasta ki itinayla mont çime serilmiş. elde cep telefonu bayılıp düşmüşler yersen. Ayıptır günahtır Doktorları rahat bırakın artık! Anlayana
59
Cevapla
Mehmet Demir
Seviyorsunuz tıp magazinini. Muayenesi yapılan, IM tedavisi ve reçetesi verilen hasta serum taktırmak için haddini aşarak saygısızlık yapti. Doktor da mahşer yeri olan triajdan hastayı kovdu. Olay budur.
36
Cevapla
turgay ozculer
yumurtayı satanın dağıtanın üste çıkması
16
Cevapla
DRY
Sınav zamanı olup polikliniklerde bunlar gibi rapor almaya çalışan bir sürü öğrenci var. Bunların derdide aynıdır. Rapor vermeyince her türlü çamur günümüzün linç aracı sosyal medya ile itinayla atılır..Ama medimagazin ede bu haber yakışmadı gibi.?
60
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir