Medimagazin logo

Sağlık Bakanlığı 'Yetiştirilmek Üzere Yurt Dışına Gönderilecek Memurlar' için düzenleyeceği sınavı iptal etti

Sağlık Bakanlığı yetiştirilmek üzere yurt dışına gönderilecek devlet memurlarına yönelik sınavını iptal ettiğini açıkladı
Sağlık Bakanlığı 'Yetiştirilmek Üzere Yurt Dışına Gönderilecek Memurlar' için düzenleyeceği sınavı iptal etti
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

MEDİMAGAZİN- Sağlık Bakanlığı resmi sitesinde yer alan duyuruya göre daha önce başvurularını kabul ettiği ve 63 kişinin müracaat ettiği sınavını iptal etti. 

Bakanlığa evraklarını ileten 63 kişiden 37 kişinin sınav başvuruları kabul edilmişti ve 7 Ağustos'ta sınavın yapılması bekleniyordu. 

Sağlık Bakanlığı resmi internet sitesinden yapılan duyuruda sınavın iptaline karar verildiği duyuruldu. 

Sağlık Bakanlığı duyurusu 

"Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne geçiş aşamasında Bakanlığımızın yeniden teşkilatlandırılmasına bağlı olarak, eğitim alanlarının yeniden değerlendirilip mevcut insangücü planlaması ile daha verimli olarak uyumlaştırılması amacıyla 07 Ağustos 2018 tarihinde yapılması planlanan Yetiştirilmek Amacıyla Yurtdışına Gönderilecek Devlet Memurlarına yönelik sınavın iptal edilmesine karar verilmiştir.  "

sağlık bakanlığı
devlet memuru
Yorum (10)
Ufuk engin
Doviz alıp başını gidince baktı ki masraf çok bakanlık iptal ediverdi... ama yastık altındakileri bozdurunca neden inmedi ki bu dolar??
43
Cevapla
Zeynep Haldan
Gerekçe nedir ?
3
Cevapla
Erkan karagöz
Dövizle ilgili anlamsız yorum yapmanın ne alemi var
9
Cevapla
Hasan Akdemir
Ülkemiz şu anda her taraftan saldırı altında. 30 yıl uğraşıp PKK ile dize getiremeyince FETÖ, o da tutmayınca ekonomik saldırılarla şanslarını deniyorlar. Her ne kadar ülkemizi küçümseyen bir azınlık aramızda yaygara koparsa da , bu büyük milletin direk karşısına çıkabilecek cesarette pek fazla ulus yok. Aynısını Venezuela, Küba, Çin'de de uyguluyorlar ve halen başaramadılar. Bölünme zamanı değil, emperyalizmin koçbaşı olan Amerika'ya karşı omuz omuza dik durma zamanı. Bu nedenle döviz ve yurtdışı aktivitelerle ilgili yorum yaparken düz mantık kullanmak doktorlar gibi dirsek çürütmüş insanlara yakışmaz.
22
Cevapla
Necip soylu
"Ancak dolar ve euroda son dakika gelişmeleri yaşanınca Bakan Albayrak'ın programı ertelendi. Kamuda önemli tasarruf adımlarının açıklanması beklenen toplantının saat 14.30'a alındığı ifade edildi." Bu anlamı var. Hala da anlamıyorsanız özetle kamunun ümüğünü sıkacaklar.
36
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir