Medimagazin logo

Öğrencinin küfür şikayetine yanıt veren rektör sosyal medyanın gündeminde

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Mustafa Ünal, bir öğrencisinin, "Kendi kampüsümüzde ağza alınmayacak cinsiyetçi küfürle maç izleyen erkeklerin seviyesiz tezahüratlarına maruz kalmak zorunda mıyız? Ne zaman kontrol edilmeye başlanacak bunlar" sözlerine, "Ne yapalım ağızlarına biber mi sürelim" diye cevap verdi
Kaynak: İHA
Öğrencinin küfür şikayetine yanıt veren rektör sosyal medyanın gündeminde
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Akdeniz Üniversitesi’nde okuyan Nuran Çal, hafta sonu üniversite içerisinde bulunan bir kafeye Galatasaray ile Fenerbahçe maçını izlemeye gitti. Burada erkeklerin cinsiyetçi küfürler ettiğini iddia eden Nuran Çal, durumu sosyal medya hesabı üzerinden Akdeniz Üniversitesi Rektörü Mustafa Ünal’a anlatarak, “Kendi kampüsümüzde ağza alınmayacak cinsiyetçi küfürlerle maç izleyen erkeklerin seviyesiz tezahüratlarına maruz kalmak zorunda mıyız? Ne zaman kontrol edilmeye başlanacak bunlar” diye yazdı.

Rektör Ünal ise ilginç bir cevap vererek, “Ne yapalım Nuran ağızlarına biber mi sürelim” diye cevap verdi. Rektör ve üniversite öğrencisi arasında yaşanan bu diyalog yüzlerce kişi tarafından beğenilerek, paylaşıldı.

Öte yandan, başka bir öğrenci ise paylaşımın altına, "Bu tarz şeyleri buraya yazdığınızda bütün maç organizasyonları kaldırılır. Bunun bir çözümü yok ki. Küfür her yerde var. Rektör elinde biberle sokakta küfredenleri mi kovalasın" yazdı. 

 

 

 

akdeniz universitesi
Yorum (6)
DtMert
Yahu nasıl bir laf bu? Koskoca rektör bu ağızla nasıl cvp verir bir genç kıza? Sen sorun çözmek icin varsın. Baştan savmak icin değil. Bak nasıl cvp verilir öğrenelim: “Arkadaşlar, bu vesile ile ülkemizin kanayan yarası olan spor müsabakalarında küfürlü tezahürat istemiyorum, gözüm üzerinizde. Kızlarımız güle oynaya, güvenle maclara gidip desteklerini versinler.” Nokta.
28
Cevapla
naim ünsal
rektör savcımı ,polismi.sana küfür ettiyse adli kolluk kuvvetlerine bildir.yada sus.rektöre katılıyorum.herkes şikayet peşinde ilginç
4
Cevapla
Hasan Akdemir
KÖTÜ SÖZ SAHİBİNE AİTTİR . Maçlara giden kişilerin büyük kısmnın da belki kendilerinin hiç hoşuna gitmeyen tezahüratlarda boy göstermeleri , bir gruba dahil olma, kabul görme gayretinden kaynaklanıyor. Sürüden ayrılma irade ve becerisini gösteremeyenleri düzeltmenin yolu , çobanlarını kontrol altına almaktan geçiyor.
20
Cevapla
Kamil Ömür
Gayet güzel yanıt vermiş. İçinde espri de var. Küfürlü tezahürat istemiyorum yoksa okuldan uzaklaştırma cezası alırsınız mı deseydi.
3
Cevapla
alem
maç sırasında bayanların orada işi ne. bizim maç seyretme kültürümüz bu.
2
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir