Medimagazin logo

Dokuz Eylül'de uzman doktor darbedildi: Rektörlük olayı savcılığa bildirdi

İZMİR'deki Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi Acil Servisi'nde görevli uzman doktor Yekta Anıl Güllü, dün akşam hasta yakını tarafından dövüldü. Güllü'nün şikayeti üzerine gözaltına alınan saldırgan, emniyetteki sorgusunun ardından serbest bırakıldı. Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğü'nden yapılan açıklamada, "Gerekli inceleme başlatılmış olup, konu savcılığa intikal ettirilmiştir" denildi.
Kaynak: DHA
Dokuz Eylül'de uzman doktor darbedildi: Rektörlük olayı savcılığa bildirdi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol


Olay, dün saat 20.05'te, Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi Acil Servisi'nde meydana geldi. Uzman doktor Yekta Anıl Güllü, hasta yakını tarafından henüz bilinmeyen nedenle dövüldü. Güllü'nün polise başvurup, şikayetçi olması üzerine saldırgan, gözaltına alındı. Emniyette sorgulanan saldırgan hasta yakını, serbest bırakıldı. 

Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, sağlık çalışanlarına yönelik şiddet olayları kınanarak, "Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi Acil Servisi'nde görevli uzman doktorumuz Yekta Anıl Güllü, 5 Ocak 2019 Cumartesi akşamı saat 20.05 sıralarında bir hasta yakını tarafından darp edilmiştir. Gerekli inceleme başlatılmış olup, konu savcılığa intikal ettirilmiştir. Gelişmeler kamuoyu ile paylaşılacaktır. Darp edilen Uzman Doktor Yekta Anıl Güllü ve tüm hastane personelimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, sağlık çalışanlarına yönelik şiddet olaylarının bir an önce son bulmasını umut ediyoruz" denildi. 

Saldırıyla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdürüldüğü belirtildi. 

dokuz eylül üniversitesi
yekta anıl güllü
sağlıkta şiddet
Yorum (5)
maraba
Doktor servisine dönmeden suçluyu serbest bırakmışlar.... Hani yasa? Hani şiddeti önleme tedbirleri?
33
Cevapla
dr
Her şiddet olayıyla, çok kritik bir meslek ve çalışanları büyük darbe alıyor. Yeni bir sağlıkta şiddet yasası gerekiyor. Magandanın , şiddeti aklından bile geçiremiyecek hale getirilmesi lazım.
28
Cevapla
Ahmet Taha
Ne oldu hani yeni yasa çıkmıştı? Savcılık ifadesinin ardından serbest bırakılmaya devam ediliyor? Haber yine aynı haber olay yine aynı olay? Ya çok merak ediyorum bir gün de o serbest bırakan savcıyı birisi dövmeye kalksa acaba savcılık sorgusu sonrası serbest bırakılır mı? İşte ikisinin sonucu aynı olduğu zaman sağlıkta şiddet azalmaya başlar.
43
Cevapla
DEFANSİF TIPÇI
ANCAK BUARADA AĞLAMA DUVARI GİBİ AĞLAYIN. DAYAK YEME SIRANIZI BEKLEYİN. KORKAK KORKAK KÖŞEDE BEKLEYİN
12
Cevapla
dr
Defansif tıpçı, medigamazine yorum yazanları mı kastediyorsun seçkin, değerli temenni ve önerilerini sergilediğin güzide yazında...
20
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir