Medimagazin logo

Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu üyeleri Bilkent Şehir Hastanesinde incelemelerde bulundu

Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu üyeleri, Avrupa'nın en büyük, dünyanın tek seferde yapılan 3'üncü büyük hastanesi Ankara Bilkent Şehir Hastanesinde incelemelerde bulundu.
Kaynak: AA
Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu üyeleri Bilkent Şehir Hastanesinde incelemelerde bulundu
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Başkanvekili Prof. Dr. Serkan Topaloğlu, kurul üyeleriyle Bilkent Şehir Hastanesini ziyaret ederek inceleme yaptı.

Topaloğlu ve beraberindekiler, hastanelerin taşınma süreci ve teknik konularla ilgili yetkililerden bilgi aldıktan sonra hastalarla görüştü.


Sağlık Bakanı: 'Bilkent Şehir Hastanesi, yeni yönetim şekliyle hasta kabulüne başladı' 


Hastane yönetimiyle yapılan toplantının ardından Prof. Dr. Topaloğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hayali şehir hastaneleri sayesinde hastaların ve sağlık çalışanlarının sağlıklı, konforlu, modern ve insan odaklı hastane ortamına kavuşacaklarını belirterek, memnuniyetini dile getirdi.

Topaloğlu, çalışanların özveri ve gayretleriyle başarılı ve sorunsuz gerçekleşen geçiş süreciyle ilgili hastane yönetimine teşekkür etti.


Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu: Birinci basamak hizmetler daha da güçlendirilecek 


 

sağlık ve gıda politikaları kurulu
ankara bilkent şehir hastanesi
serkan topaloğlu
Yorum (1)
hemşire
Sağlıkta olan bu başarıyı bu memnuniyeti bu dönüşümü herkes görüyor ve takdir ediyor ve bu hükümete oy olarak dönüyor hiç bir kurum hiç bir bakanlık yoktur böyle birdönüşümü yapa başarıyı yakalayan ama gel gör ki bu başarıyı sağlayan sağlık çalışanları hemşireler, sağlık memurları hasta ile birebir ilgilenen kişiler kamuda en düşük maaşı alıyor 16 senedir her kesime iyileştirmeler yapılırken sağlık çalışanları hep görmezlikten gelindi hiçe sayıldı değersizleştirildi ve bu darp edilmelerle gün yüzüne çıktı. Ne kadar yeni binalar yeni hastaneler yapılsada önemli olan onu göstermek gün yüzüne çıkartmaktır ve bunu başaran orada çalışanlardır başarısıdır hizmet edenlerdedir. Bu başarıdan dolayı sağlık çalışanları ödüllendirilmeli hakkı olan verilmelidir ÖNCELİKLE SAĞLIKÇILARIN MAAŞLARINI ÖZLÜK HAKLARINI DÜZELTİN KAMUDA EN DÜŞÜK MAAŞI ALIR OLDUK .15 SENELİK HEMŞİRE SAGLIK MEMURU OLARAK HER ŞEY DAHİL 4200 TL ALIYORUM .YENİ İŞE BAŞLAYAN BİR BEKÇİ 4300 TL ALIYOR.BİR POLİS 5500 TL TERÖR TAZMİNATIYLA 6500 TL ALIYOR BİR ASTSUBAY 7000 ALIYOR.BİR ÖĞRETMEN 5500 TL ALIYOR BİR İMAM 4300 TL BİR ZABITA 4850 TL BİR İTFAİYE ERİ 4500 TL ALIRKEN BİZLER BUNLARDAN DAHA MI AZ ÇALIŞIYOR DAHA MI ÖNEMSİZ İŞ YAPIYORUZ. ALDIĞIMIZ MAAŞ 3100 SABİT EK ÖDEME İLE 1100 TL İLE 4200 TL ANCAK EMEKLİ OLDUĞUMUZDA SADECE ALDIĞIMIZ MAAŞ ÜZERİNDEN YANİ 3100 TL ÜZERİNDE EMEKLİ OLACAĞIZ DİĞER KURUMLARDA İSE POLİS 5500 TL DEN BİR ASTSUBAY 7000TL DEN EMEKLİ OLACAK BU ADALET MİDİR. DÖNER SERMAYELER SIFIR(0) TL İCAP NÖBETLERİ ÖDENMİYOR NÖBET ÜCRETLERİ ÖDENMİYOR İZİN KULLANDIRILIYORUZ HİÇ BİR KURUM BAKANLIK YOKTUR Kİ BİZLER GİBİ HAZİNEYE PARA KAZANDIRSIN BİR HASTANE ÖRNEĞİN DÖNER SERMAYE GELİRİ 5 TRİLYON İSE BUNUN YARISI 3 TRİLYONU BAKANLIĞA GİDER BİZLER KAZANIYORUZ DİĞER KURUMLAR HEP CEPTEN DEVLETTEN ALIR BUNA RAĞMEN BİZLER KAMUDA EN DÜŞÜK MAAŞI ALIYORUZ.EN ÇOK MEMNUNİYET SAĞLIKTAKİ BAŞARIDA EN ÇOK OY BU BAŞARIDAN KAYNAKLIDIR BUNDA EN BÜYÜK PAY İSE HEMŞİRESİN DE SAĞLIK MEMURUNDA DIR HASTA İLE HALK İLE İÇ İÇE BİREBİR İLGİLENEN KİŞİLERDİR. İSTEDİĞİNİZ KADAR YENİ BİNALAR HASTANELER YAPIN ORDA Kİ İŞİ İŞLEYİŞİ YAPAN ÇALIŞANLARDIR. BİZLER NE HAFTA SONU NE GECE NE GÜNDÜZ NE BAYRAM NE RESMİ TATİL,NE DEPREM NE DOĞAL AFET NE VB VB HER ZAMAN GÖREVDEYİZ DİĞERLERİ GİBİ MASA BAŞINDA MİS GİBİ ODALARDA ÇALIŞMIYORUZ HASTA ALTINI TEMİZLE BANYOSU ENFEKSİYONU BULAŞICI HASTALIĞI TEDAVİSİ HASTA YAKINIYLA UĞRAŞ CAN GÜVENLİĞİMİZ YOK 3600 EK GÖSTERGEMİZ YOK YIPRANMA PAYI FIKRA GİBİ 10 SENEYE 1 SENE GELDE GÜLME . VB VB İŞLERLE UĞRAŞIYORUZ KISACASI CAN İLE UĞRAŞIYORUZ AMA ALDIĞIMIZ MAAŞ ORTADA İMKAN VERSİNLER MASA BAŞINA GEÇELİM HİÇ RİSK ALMADAN GÜZELCE ÇALIŞALIM O ZAMAN
4
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir