Medimagazin logo

'Uçakta doktor var mı?' sorusuna Sağlık Bakanı: Ben varım!

Bir dizi ziyaret için Ağrı’ya giden Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, uçakta rahatsızlanan bir yolcuya müdahalede bulundu.
'Uçakta doktor var mı?' sorusuna Sağlık Bakanı: Ben varım!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Yoğun baş ağrısı ve göz kararması şikayetiyle uçuş görevlilerinden yardım isteyen Mehmet Emin Çedrez isimli yolcu için uçak içinde anons yapıldı. Yolcular arasında doktor olup olmadığı soruldu. 

Anons üzerine Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca yolcunun yanına geçti. Çedrez’i muayene eden, nabzını kontrol eden ve sorular soran Koca, yolcunun durumu düzelene kadar yanından ayrılmadı. Baş ağrısı ve uçaktaki basınç nedeniyle fenalaştığı anlaşılan yolcunun durumu iyiye gitti. 

 

 


'Uçakta Doktor Var mı Anonsu'na cevap vermemek nasıl bir hukuki yaptırım doğurur?


Öte yandan uçak, sis nedeniyle Ağrı Havaalanına inemeyerek pisti pas geçti. Uçak bir buçuk saat daha havada kaldıktan sonra Erzurum Havaalanına iniş yapmak zorunda kaldı. Mehmet Emin Çedrez, uçak indiğinde ambulans talebinde bulunmadı.


'Uçakta doktor var mı' anonsunda hekimlerin hukuki durumu nedir?


 

sağlık bakanı
uçakta doktor var mı
Yorum (4)
Mustafa
Ben müdahale etmem diyen arkadaşlara....
4
Cevapla
ömer hayyam
tarifeli uçakta, gerçekten tarifeli uçakta.... sağlık bakanının uçakta dr anonnuna ben varım demesi....kurgulanmış...nasıl olsa konu gündemde suni tutuldu ya... 10 sene kesintisiz bakanlık yapan recep akdağa niye olmadıda...şurda 10 aylık bakana oldu
34
Cevapla
Wes Studi
Görüntülerde bir gariplik VAR.. Sayın Sağlık Bakanımız vatandaşımıza uçakta tek yumurta ikizi kardeşi ile beraber mi müdahalede bulunmuş ? Vatandaşın sağındaki koltukta oturan Sayın Bakanımız Frontal Sinüs muayenesi yapıp , bir yandan da bilgi alırken , ayaktaki ikizi de rahatsızlanan vatandaşımızın başını okşuyor , memleketini soruyor ve dikkatini başka yöne çekiyor... Sayın Sağlık Bakanımıza ve İkiz kardeşine duyarlılıkları nedeniyle teşekkürler.. Aynı hassasiyeti sağlık çalışanı abilerimiz ve ablalarımızın özlük hakları için de gösterirlerse çok seviniriz..
39
Cevapla
Hakan
Uçakta yaptığımız hekimlik karşılığı mil puan istiyoruz Mİl PUAN İSTİYORUZ !!!
23
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir