Medimagazin logo

Ankara'da FETÖ operasyonu: Bakanlık ve özel hastanelerden 19 sağlık çalışanına gözaltı

Ankara merkezli 8 ilde yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, aralarında Sağlık Bakanlığı ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı çalışanlarının da olduğu 26 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Şüphelilerden 19'u gözaltına alındı.
Ankara'da FETÖ operasyonu: Bakanlık ve özel hastanelerden 19 sağlık çalışanına gözaltı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Sağlık Bakanlığı ve hastaneleri ile özel hastanelerdeki 19 sağlık çalışanı, Dışişleri Bakanlığı eski 2 çalışanı, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın 5 çalışanı olmak üzere toplam 26 şüpheli hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.

Ankara merkezli 8 ilde yürütülen soruşturma kapsamında, şüphelilerden 19'u yakalanıp, gözaltına alındı. Diğer şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışmaların sürdürüldüğü belirtildi.

fetö
ankara
sağlık bakanlığı
Yorum (1)
Rasim
Dünya evren içinde boşlukta ve dönüyor ne suyu dökülüyor nede yörüngesinden sapiyor.Guneş ay yıldız ve gezegenlerde uyum içinde , dunya suyu toprağı mucizevi donanımı ile insanların yaşamına uygun yaratılmış ahenk uyum içinde..Peki herşeyi mahveden insan niye bu hale geliyor ? Neyi kazanmaya çalışıyor ? Çok çalışan insan neyi doyuruyor ...Kendini bilen insan neyi doyuruyor? Aynı mide degilmi? Nedir peki bizi doyurmayan insanı değişik değişik hallere sokup dünyayı bu acaip hale getiren?Dusunebiliyormuyuz? İdrak edebiliyormuyuz? Hakikati...Kendimizi gorebiliyormuyuz? Yaşam ve ölüm bu arada ne yapıyor nasıl yaşıyor ? Nere gidiyor insan?
32
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir