Medimagazin logo

Acun Ilıcalı: Yıllarca tıp okumuş beyin cerrahı kardeşimiz ailesini zor geçindiriyorsa...

Acun Ilıcalı: Çok başarılı insanların maddi güç olarak istenilen yerde olmaması, yıllarca tıp okumuş beyin cerrahı kardeşimiz ailesini zor geçindiriyorsa bu benim için baskı yaratıyor.
Acun Ilıcalı: Yıllarca tıp okumuş beyin cerrahı kardeşimiz ailesini zor geçindiriyorsa...
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Televizyoncu Acun Ilıcalı, Cüneyt Özdemir'in YouTube kanalında canlı yayın konuğu oldu.

Proğrmada 'Maddi gücümden dolayı utandığım oldu' diyen Ilıcalı "Ben adım adım bir yere geldim. Acun Firarda ile başlayan bir yolculuk önce gençlerle buluştum. Var mısın yok musun ile ailelerle buluştum. Yetenek Sizsiniz ile bütün Türkiye ile buluştum. Benim hayata bakış açım, maddiyatın insanlar arasında statü farkı oluşturmadığı" dedi.

Acun Ilıcalı porgramda, şunları söyledi:

"Seyredenler demek ki bunu hissediyor. Birinde para var, birinde yok. Biri birinden üstün olamaz! Bazı zamanlarda maddi gücümden dolayı utandığım olmuştur. Çok başarılı insanların maddi güç olarak istenilen yerde olmaması, yıllarca tıp okumuş beyin cerrahı kardeşimiz ailesini zor geçindiriyorsa bu benim için baskı yaratıyor. Benim yaptığım için dünyadaki getirisi çok yüksek. Sen kendini sevdirip, bir programı 10 milyon izletebiliyorsan bundan ciddi bir getiri elde edebiliyorsun. Benden çok daha fazla çalışıp, çok daha hayırlı iş yapanların maddi güçlerinde sıkıntı olduğu zaman ben bu konudan rahatsızlık duyuyorum."

 

acun
ilıcalı:
yıllarca
tıp
okumuş
beyin
cerrahı
kardeşimiz
ailesini
zor
geçindiriyorsa...
Yorum (3)
ömer hayyam
gizli ve sinsi hekim düşmanlığı...ben beyin cerrahından fazla kazanıyorum, onlar ailesini bile geçindiremiyor...övünmesi...
9
Cevapla
emeklidoktor
Acunun kardeşi benim bildiğim kbb uzmanı.O yüzden doktorları aşağılamaz.Yaptığı durum tespiti , maalesef her kelimesine katıldığım bir şey söylemiş.Bizim memlekette paran kadar saygınlığın vardır,artık doktorlarda para yok,saygınlık da doğal olarak yok ,yanlış ama realite bu,ister kabul edelim ister etmeyelim,anlamsız bir idealizm avunması kaldı elimizde,gerçi bende o da kalmadı emekli oldum kaçtım resmen meslekten.Kadın doğum artık normal düzeyde zekası olan birinin yapacağı bir meslek olmaktan çıktı,zaruret dışında bence çok mantıksız yapılamaz, yapılmamalı ,seçilmemeli ,para için değmez.
22
Cevapla
dominik medico
sıradan spor muhabirliğinden bugünkü duruma nasıl geldiği konusu muamma. sadece ticari başarı ile açıklanacak bir durum değil. acun tv türk toplumunu afyonluyor. survivor, o ses türkiye master aşcı vs o alt sınıf halk kitlelerinin boş boş ekran karşısında uyumasını sağlıyor. acun arkasındaki mistik kozmik kimler var.??sıradan muhabirlikten bugüne gelmesi mümkün değil...muhafazakar kesime de hitap ediyor. kendi yaşam tarzı ve sunduğu programların içeriği/sahneleri hitap ettiği kesimin dünyası ile taban tabana zıt... dr'lara hava atmasın. NŞ de olsa KBB de olsa dr'un alacağı para belli. Kovid 'de vefat eden meslekdaşlarımız aylıklı insanlardı. yanlış algı yaratıyor acun bey. Dr nasıl olacakta mesleğini uygulayıp milyon para kazanacak. meme cerrahisi ş ince cerrahi dalların son durak bir kaç hocası vardır. eskilerden kalma.şimdi özel hastane stafı olmadan özel çalışıyordur belki onlar kazanır. ben de acun'a bakıp asgari ücret alan spor muhabirlerine acıyorum!
12
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir