Medimagazin logo

İki profesörün yumruk yumruğa kavgası kameraya yansıdı

Denizli Pamukkale Üniversitesi Hastanesinde görevli Kalp ve Damar Cerrahı Prof. Dr. İbrahim G. ile meslektaşı Prof. Dr. Ali Vefa Ö'nün hastane koridorunda kavga etmesine ilişkin görüntüler ortaya çıktı.
Kaynak: AA
İki profesörün yumruk yumruğa kavgası kameraya yansıdı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Denizli Pamukkale Üniversitesi Hastanesinde görevli Kalp ve Damar Cerrahı Prof. Dr. İbrahim G. ile meslektaşı Prof. Dr. Ali Vefa Ö'nün hastane koridorunda kavga etmesine ilişkin görüntüler ortaya çıktı.

Hastanede 2017 yılında iki doktorun kavga etmesine ilişkin Denizli 6. Asliye Ceza Mahkemesinde süren dava dosyasına hastanenin güvenlik kameralarından alınan görüntüler eklendi.

Darbedildiği iddiasıyla şikayetçi olan Prof. Dr. İbrahim G. gazetecilere yaptığı açıklamada 2017 yılında hasta değerlendirmesi yaptığı sırada Prof. Dr. Ali Vefa Ö. ile aralarında tartışma yaşandığını, bu sırada Ali Vefa Ö'nün saldırısına uğradığını savundu.

Saldırı sonucu başı ve dudaklarında yarıklar oluştuğu, bir dişinin kırıldığını, 10 gün iş görmezlik rapor aldığını anlatan Prof. Dr. İbrahim G., olay sonrası gözaltına alınan Ali Vefa Ö'nün serbest bırakıldığını kaydetti.

Üniversitede yapılan disiplin soruşturmasında Ali Vefa Ö'ye kınama cezası verildiğini belirten Prof. Dr. İbrahim G. şöyle konuştu:

"Adli rapor ve kamera kayıtları incelenmeden bu kişiye dönemin rektörü tarafından kınama cezası verildi. YÖK Kanununa göre meslektaşa fiili saldırının cezası kamu görevinden çıkartmadır. Bana saldıran kişi, rektör ve soruşturmacı tarafından korundu. Bu saldırının karşılığı bu olamaz. Dava sürecimiz devam ediyor. Ancak beni darbeden kişiyle aynı yerde çalışmaya devam etmek zorundayım. Yaşananlar nedeniyle psikolojik travma yaşıyorum."

doktorlarin kavgasi
denizli
pamukkale universitesi hastanesi
prof. dr. ibrahim goksin
prof. dr. ali vefa o
Yorum (6)
metin
Galiba hasta şiddetin az geldiği bir zamanda birbirlerine sarmışlar
16
Cevapla
Hasan Akdemir
Okumuşu ,yazmışı, zengini, fakiri farketmeden insanın olduğu her yerde bunları gördük, göreceğiz de. Hazmedemediğimiz; halkın kucağına atılmış okumuşların yediği darbeler daha sindirilemeden, bir de birbirimize girmemizin reklam olması.
32
Cevapla
hasan
Hem göğüs cerrahı hem de kalp damar cerrahı olarak bu durumu ibretle ve üzüntüyle izledim. Göğüs cerrahları arasında bir kardeşlik ilişkisi var, aynı durum kalp damar cerrahisinde yok. Bunun nedenini anlamış değilim. İşin bu safhaya varması ise vahim.
2
Cevapla
Osman D
Çok üzücü tabii. Sebep ne olursa olsun, cemiyette örnek olması gereken kişiler bu duruma düşmemeliydi. Ancak olay üç yıl önce olmuş. Niçin şimdi haber yapılıyor? Onu da anlamış değilim.
15
Cevapla
Ali
Valiler , kaymakamlar, savcı hakimler neler yaşıyor neler. Neden onlar haber yapılmıyor hiç bir yerde?. Nedir bu sözde haber sitesinin doktor düşmanlığı? Amaç doktorları rezil etmek.
10
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir