Medimagazin logo

'Maske tak' uyarısına kızdı, hastanede 'jop' ile terör estirdi!

İstanbul Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gelen bir kadın kendisini maske takması yönünde uyaran, ceza yazan polis memurlarına ve görevlilere saldırdı.
Kaynak: Sabah
'Maske tak' uyarısına kızdı, hastanede 'jop' ile terör estirdi!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Sabah Gazetesi’nin haberine göre, Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gelen bir kadın maske takmadığı için uyarılınca adeta terör estirdi. Polis memurlarının ve görevlilerin uyarısı ardından hastanede bulunan polis odasına dalan kadın, odadan aldığı jop ile polis odasının camlarını kırıp içeride polis memurlarını ve görevlileri yaraladı.

GÖRÜNTÜYE RAĞMEN İNKAR ETTİ

Olay sonrası etkisiz hale getirilen kadın gözaltına alındı. Emniyette ifade veren şüphelinin ağır hakaret içerikli bir savunma yapması dikkat çekti. Şüpheli ifadesinde hem polis memurlarına hem de görevlilere kendisinin maske takmasından dolayı sitem ettiğini söyleyerek polis camını kırmadığını ileri sürdü.

maske tak
maske uyarisi
gozalti
hakaret
pendik egitim ve arastirma hastanesi
Yorum (1)
Sağlıkta
Güvenlik güçlerine anında harekete geçip saldırganı etkisiz hale getirmek için gerekli yetkinin ve donanımın verilmesi lazım. Yoksa ölen ölür kalan sağlar bizimdir. Bi o kadar önemlisi de devletin güvenlik yargı gibi temel kurumları, sağlık gibi hayati organları üç beş çapulcu, psikopat-sosyopata kurban gider, meze olur. Ey ilgililer, yetkililer lütfen, lütfen...
13
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir