Medimagazin logo

LÖSEV'in kurucusuna doktordan yanıt: Bu iftira kanıma dokundu Ayıptır yahu!

LÖSEV kurucusu Üstün Ezer'in kovid şüpheli hastanın Bakanlık hastanesine alınmadığı ve Lösante'de tedavi edildiği iddiasına Bakanlık doktorundan yanıt geldi: Bu iftira kanıma dokundu Ayıptır yahu!
LÖSEV'in kurucusuna doktordan yanıt: Bu iftira kanıma dokundu Ayıptır yahu!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

LÖSEV kurucusu Üstün Ezer, sosyal medya hesabında Kovid şüpheli annenin Bilkent Şehir Hastanesine alınmadığını belirterek, uzun süredir gündeme getirdiği Lösante'nin ruhsatını da tekrar paylaştı:

Yüksek Covid şüpheli hamile anneyi, hiç bir hastane almadığı için Lösev/Lösante hastanemizin aciline yollamışlar. Ank.Şehir hastanesi sorumluluk ve de hastayı almıyor. Bebeğe bir şey olursa mesuliyet kabul etmezlermiş. Sn.@drfahrettinkoca  Lösemili bir yavruma bir şey olursa ?

Lösev- Lösante Hastanemiz hani şu halen TAM RUHSAT VERİLMEYEN Hastanemiz . 40 haftalık hamile ve kanayan hastayı hiç bir devlet- özel hastane almamış. Peki biz LÖSEMİLİ YAVRULARIMIZIN hayatlarını RİSK ederek SEZERYANA alalım ama Peki neden halen TAM RUHSAT VERMİYORSUNUZ

MÜJDE , Bebek sezaryen ile doğdu . Sağlıklı ve çok iyi. Yine de LÖSANTE YENİDOĞAN Servisine yatırıldı. Ne yazık ki annesi Covid pozitif. Ayrı yerlerdeler. Anne sütü çok önemli ve alacak . Anne sütü ile bulaşma olmadığını biliyoruz. İYİ Kİ LÖSEV’i KURMUŞUZ , LÖSANTE’yi AÇMIŞIZ

Ancak Üstün Ezer'in bu sözlerine Ankara Şehir Hastanesi Kadın Doğum Kliniğinden Dr.Müjdegül Karaca iftira olduğunu gerekçesiyle cevap verdi: Dr. Karaca sosyal medya hesabından şunları paylaştı:

Bu hasta bize değil ilk defa losanteye başvurmuş ve bizim acil aranmış alır mısınız diye. TA>180 Hayati risk var, doktor eşliğinde yollayın hemen demiş şefimiz. Yollamamışlar... Bu iftira kanıma dokundu Ayıptır yahu!

lösev
lösante
şehir hastanesi
üstün ezer
Yorum (1)
Hasan Akdemir
Şu dönemde önemli olan çamurun ne kadar iz bırakıp kimlerin eline hangi argümanları verdiği. Sonuçta aşıkların atışmaları gibi olay ortada kalıp herkes istediğine inanacak.
10
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir